Stále častěji se ozývá manipulace s dějinami, lži o privatizaci, sucho, které údajně nikdy nebylo, byty, co lidé dostávali na požádání za komunistů včetně zvrácené západní propagandy, že nás osvobodily USA, zatímco Rudá armáda znásilňovala a vraždila. Jenomže skutečná pravda je někde jinde a jedině důkazy dobové a autentické ukáží nahou pravdu.

 

 Proto jsme založili štítek pod názvem "Vzhůru do minulosti bez lží a manipulací přepracovaných dějin".

Že za komunistů nebyla žádná hrůza a lidé žili svobodně a vesele, MDŽ bylo oslavou a záminkou bujarých oslav mužů, že lidé byli uvolnění a pokud přímo neorganizovali demonstrace proti KSČ, či extrémně na ně neutočili, dokonce i protibolševickým vtipům se samotní komunisté smáli. Na druhou stranu se mlží, jak dlouho se čekalo na byty, jaká byla infrastruktura a zúžilo se to na banány, pomeranče a toaletní papír. A nadšené Semelové a spol nechtějí přiznat, že jsme byli u konce s dechem, že už nebylo na devizy, léky, dálnice a opravy památek. Prostě šli jsme od deseti k pěti, ale to vědělo jenom pár procent zasvěcených. A protože manipulace dokonce za pomoci BIS a tajných služeb nabývá hrozivých rozměrů, budeme zde zveřejňovat autentická fota, čísla, či dokumenty, jak to skutečně bylo. A že jich máme víc než dost.

Nebudeme skenovat názory, ty má každý jiné. Ale autentické věcné popisy údalostí z různých dob.

 

Pro dnešek je zde - ten, kdo tvrdil, že jsme měli vyspělý průmysl v roce 1990, tak jeden z důkazů je autentický úvodní sken: Svobodné Slovo se tisklo černobíle na rotačkách z první republiky knihtiskem na dřevitém papíru, kde základem desky bylo olovo, které se po vytištění roztavilo a udělala se forma na druhý den nová. Rotačky 60!! let staré! Kvalita tisku je vidět, obrázky...  Na západě byl denní tisk barevný jako dnes a lidé žasli, jak to stihli vytisknout. Offsetem, a barevně. Prostě náš průmysl byl v troskách a jedině zaměstnanci v průmyslu věděli, jak na tom skutečně jsme.

 

A zde je další důkaz, jak naše rozdělení začalo. Žádný Klaus s Mečiarem nešel dělit Československo. Je to sprostý útok a špína. Takže jako druhý důkaz zde máte autentický protest na Slovensku, kdy Havel vyprovokoval vášně a pak už to nešlo zastavit.

Nakonec Klaus s Mečiarem pouze rozdělením zarazili vášně nenávisti!

 

3.října 1990 - tak to začalo

Lepšolidi a kavárna to svádí na Klause a Mečiara a část lidí mladších uvěřila - dokonce to učí ve škole

 

A pak jste minulý rok zažili hysterii na teplo a sucho. Jako kdyby nikdy nic předtím nebylo a Jurečka začal prodávat kyblíky na vodu. Kdyby oteplovači z toho neudělali kriminální podvod, tak by se stačilo podívat  na různá období a pak by se zjistilo, že i dříve byly studně na dně, bez vody, Vltava bez vody, Berounka a Sázava bez vody a lidé na venkovech napouštěli vany, aby měli na zalévání záhonků, když náhodou zaprší. Ale nyní je to úžasný byznys a Jurečka si na tom honí politické body. Přitom dříve každý sedlák měl nádrž na dešťovou vodu a lidé staré vany a vaničky, či dřevěné sudy.

Prostě sedlák měl "selský rozum"! Mimochodem, vidíte, kolik je sněhu na horách po velkém suchu? Příroda si prostě poradí.

pražská "Drbna", kterou mladší a mladá generace už nezná

 

Mnozí mladí si myslí, že "spapali moudro", zatímco ti staří jim kvůli demenci nestačí. Nechtějí věřit, že už zde vše bylo (pouze pokrok techniky je dál) a vše se s každou generací opakuje. Proto moudré národy si nejstarší generace váží, pouze ta moderní západní demokracie jimi začala opovrhovat.  (I když i u nás za komunistů už to také slavné nebylo, brali jsme si příklad z úžasného západu...) A proto to tak dnes vypadá.

 Dodatečně: jenom prosím omluvte, že to bude datované cik cak, jak nám to příjde pod ruku. Nemáme "mediální dům", pouze plné sklepy.