Stačí natáhnout prst a velký BIS Koudelka líže podlahu. Důkazy? Na co, Velký vůdce ze zámoří má vždycky pravdu, tak to je, tak to bude. Přesně dle románu Josepha Hellera Hlava XXII.

 

 HLAVA XXII  v reálu

 

Pravidlo číslo jedna, velitel má vždycky pravdu. Pravidlo číslo dvě, pokud pravdu nemá, platí pravidlo číslo jedna.

Hlava XXII mimo jiné říká, že letecké povinnosti může být zbaven ten, kdo je uznán za psychicky narušeného, a zároveň požádá o uvolnění. Ovšem to, že o uvolnění požádá, svědčí o jeho psychickém zdraví, takže být uvolněn nemůže.

 

BIS říká, že CIA má s Novičokem, s Huawei či nyní s agentem Rusem, o kterém nic neví, pravdu.

A pokud pravdu nemá, platí vojenské pravidlo číslo jedna.

 

CIA má vždy pravdu, je pravidlo číslo jedna.

Pravidlo číslo dvě říká, že nemá li CIA pravdu, platí pravidlo číslo jedna.

Bohužel nikdo jim neřekl, že toto platí pro zelené mozky a zvrácené tajné služby, zatímco pro šest miliard lidí na planetě Zemi  platí pravidlo o mozku a selském rozumu.

Takže CIA má obrovské mezinárodní starosti, že Rusové si přivydělávají pár kopějek či korun z pronájmu místností, zatímco je celý developerský zkorumpovaný stát, AIRBNB ovládla všechna nároží a Ukrajinci si udělali z pronájmů bytů mezinárodní byzbys, kdy z Prahy odtéká 11 miliard směr Kyjev - Ukrajina.

 

„4. března zástupci Ministerstva zahraničí Ruska, který mířil do Česka ve složení oficiální ruské delegace na 11. zasedání rusko-české Mezivládní komise pro ekonomickou, průmyslovou a vědecko-technickou spolupráci, byl na pražském letišti odepřen vstup na území České republiky," uvedli na velvyslanectví. České úřady to prý udělaly z bezpečnostních důvodů. Po kontrole pasu na pražském letišti tohoto člena delegace vrátili zpátky do Moskvy. Podle informací portálu šlo o muže, který byl českými i spojeneckými službami ověřen jako spolupracovník ruských tajných služeb.

A důvod, jak napsal extremistický Deník N placený z bůhvíjakých zdrojů, ruská ambasáda prý pronajímá byty třetím osobám, čímž může porušovat diplomatické smlouvy. Peníze za pronájmy podle listu vybírá v hotovosti úředník z ruské ambasády. 

 

Proboha, to si vážně necháme kálet na hlavu od několika šílenců, kteří si říkají poskokové a buršové výsosti z CIA? Prý stejně se na Rusa dívají i vlády západních států, které jej vedou i na seznamu spolupracovníků Kremlu. Fakt pronájem bytů zachrání Rusko od bankrotu?

 A tihleti buršové z BIS mají chránit naši českou vlast?