Autonomní sociální centrum Klinika, extremistický "Nadační fond nezávislé žurnalistiky", dotační násosky od Šlerky A2_larm pro feminismus a autonomní sociální hnutí, Saša Uhlová a Multikulturní centrum Praha, Mezinárodní visegradský fond - jak se to rýmuje?

 

Odhadem asi pět tisíc lidí si přišlo poslechnout koncert a krásné vlastenecké písně skupiny Ortel, a následně přivítat politiky, jichž si občané Evropy stále více váží. Občané, nikoliv Brusel! Bohužel lůza, která si bůhvíproč dala název demokratická se odmítá smířit s tím, že jejich čas se krátí a nastupují jiné demokratické síly, založené na společné Evropě, avšak s tím rozdílem, že to nebude unifikovaný stát po vzoru RVHP, ale připravuje se společná Evropa národů a přátelství. A mírová akce národů velkolepě připravená na Václavském náměstí je rozzuřila natolik, že se rozhodli akci "demokraticky násilně a zvukově" po vzoru nacistů v roce 1939, kteří vtrhávali na schůze a vše demolovali a ničili i zde překazit.

A nyní se po úvodu dostáváme k věci - viz úvodní foto.

A po upozornění pána že to vypadá divně, dává ruku dolů, ale to už se nepíše. Seznam to ustřihne. Taky proč. Nemělo by to efekt náckovství...

Policisté a těžkoděnci sice dobře oddělili skupinu, ale...

Všechna extremistická masmédia mainstreamu vypustila kouřovou clonu: na demonstraci extremistického nacionalistického  shromáždění Okamury bylo zatčeno deset demonstrantů.

 

SPROSTÁ LEŽ - VŠE BYLO MIMO

Pozorně čtěte, jak popisuje údajnou extremistickou, náckovskou, fašistickou demonstraci okolí Nadačního žurnalistického fondu od Šlerky (má být zvolen do ČTK a navržený Piráty)

 

Přesné citace z článku A2_larm a dotovaného fondem žurnalistiky

Na vršku Václavského náměstí panoval pouťový duch. Postarší účastníci demonstrace i loga skupiny Ortel na čepicích... Shromážděný dav tak příliš nenarušil běžný ruch náměstí s velikonočními stánky s pochoutkami a pivem. U druhé obrazovky, umístěné ve třetině náměstí, nikdo nestál – jen sem tam posloužila jako pozadí pro selfie.

 Mezi příznivce Tomia Okamury se občas vmísil nějaký ten odpůrce, úplně v klidu procházela davem například mladá žena s turbanem, pomalovaná barvou na černo. Chvíli diskutovala u petičního stánku, a pak bez jakýchkoliv konfliktů odešla.

 

Ano, čtete dobře,  klidnou demonstraci, která se konala přes provokace, urážky, špínu, řvaní a nadávání, což jednoznačně porušuje § 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, nevyprovokovala žádná parta údajných náckovských Okamurovců a přátelů Ortela, ale naopak zvěrstvo Kalouskových, Langšádlových z TOP 09 a Pirátských příznivců a dokládá to i tato reportáž ze samého centra Kliniky a Nadačního fondu nezávislé žurnalistiy Šlerky, který je jednou z ústředních postav Newsroom 24  a veřejnoprávní Čt24.

Provokatérka a lidé místo nadávek se útrpně dívají

 

A nyní uvidíte sérii snímků, jak se vytváří veřejnoprávní manipulace za pomoci Seznamu, Novinek, Centra Kliniky a České televize, FORUM 24, Aktuálně a další napojení si můžete dosadit.

Hajlování při skupině Ortel a náckové? Zabte je, řvali takydemokraté a pískali při hymně

Strašné, pozatýkejte je! Jsou hnisem a hnidou Evropy! Řvou proevropští demokraté.
Všichni hajlují! A skutečnost? Tleskají!

 

Mezi Kalouskův a Langšádlové demokratický dav (jejich příznivci pro EU, kteří jsou ti hodní "oficiálně dle BIS Koudelky") se vmísili "filmaři" a pak ti hodní  začali hlasitě řvát, bouchat do hrnců, pískat na píšťaly a pouštěli sirény. A oni filmaři se snažili zachytit, komu ujedou z příznivců nervy, kdo se rozčílí, aby měli skvělé záběry pro Brusel, BIS, udávání a špinavé reportáže. A považte, prý jednoho našli! Hajlujícího...

Zde máte důkazy jak se dělá pseudoagitka proti SPD a lidem, co tento model Evropské unie nechtějí

Zde jsou skuteční extremisté a provokatéři za "správnou Evropu"

 

A za nimi? Skoro nikdo si jich nevšimne. Většinou hecíři, provokující senzaci!

Za nimi je ukryt "specialista" proti SPD čekající na vyprovokované posluchače Ortela a zákroky policie

 

A další hvězda Seznamu, přitom část popisuje dobře v přímém přenosu

A pak udělá Seznam rozhořčený rozhovor s Langšádlovou a Jourovou a "náhodně vynechá", že příznivci nebyli součástí rvaček, naopak byli v klidu a spokojení.

Že sami v přímé reportáži popisují, jak se ten údajně extremistický dav  nenechal vyprovokovat ani těmi "hodnými demokraty" od Kalouska, Pirátů a Langšádlové, co mezi ně pronikli? No a co Ortel, pískající Banga, Okamura dostal od lepšolidí nálepku a tak to je a tak to bude, i kdyby ti "hodní" vraždili.

 Takto se dehonestuje Okamura, takto se dehonestuje SPD a skupina Ortel a takto se adoruje pískající Banga, Piráti, Langšádlová, TOP 09 a v záběrech Česká televize a další

Například Seznam : na akci Ortela a SPD  došlo ke střetům a násilnostem.  MANIPULACE!

 Příznivci Alerty, Pirátů, Václava Havla a knížete Číra se servali s těžkooděnci MIMO SEKTOR A PROSTOR DIVÁKŮ a lidé si je fotili a naopak klidně poslouchali, pokud to šlo.

Jak potrestá Seznam a Česká televize toto ohýbání pravdy?

Pak vyslechnete na Seznamu výklad o extremismu od Langšádlové bez vyvrácení druhou stranou

 

A hvězda skutečného extremismu vítězně odchází

Reportáž na Seznamu, A2_larmu a proslov včetně Langšádlové si vyhledejte sami. Nám se chce zvracet. Do slova a do písmene.