Proč některá média píší, že český občan udělal to a to a pak jak tvář tak jméno jednoznačně dokazuje, že je to etnický nečech?

(Prosím, to není výtka iDNES, byť úvodní foto tam je. Jedná se o všeobecný trend, kdy si s tím občas novináři nevědí rady a tím však dramaticky uráží většinovou společnost řádně žijící!)

Takto je to v originálu

originál

 48 let otec a syn Petr a 26 let Mário Makula, oba z České republiky, byli posláni celkem na 13 let za moderní otroctví a trestné činy obchodování s lidmi v Doveru.

 

A takto rasisticky to přeložilo veřejnoprávní médium - iROZHLAS!

Takto rasisticky zpracováno - bezejmenní Čech a Slovák!

 

Samozřejmě i mezi majoritou jsou zloději a vrazi, ale máme právo vědět, kolik % vybydlí byty, prodává lidi do otroctví, či dostává obrovské dávky, chodí do restaurací, mají mobily, byty a... Vidíte je ráno, v poledne i večer na různých místech Prahy. (Bojím se napsat severních Čech atd., protože tam je nepotkávám, pouze z doslechu a dokumentací)

 

Jak je možné, že se ombudsmanka nezastává slušných, poctivých pracujících či důchodců a manipulace s označením nežádá vytlačit z médií?

Lákali chudé do Anglie a udělali si z nich otroky, viní žalobce manžele
Alespoň tak popisuje státní zástupce v obžalobě jednání manželů Júlia a Dariny Rigových, jejichž rozsáhlým případem se teď ústecký krajský soud zabývá. Dalším je Karel Ádám, Blanka Sárköziová a příbuzný Josef Rigo.

Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/novodobe-otrokarstvi-anglie-vykoristovani-cesi-soud-lakali-chude-zahranici.A190715_123932_usti-zpravy_pakr

A další 9. března 2017

Spolu s Krausem stanuli v roce 2012 před soudem ještě René Farbár, Miluše Kotlanová a Daniel Gašparík. Farbár dostal 5 let, Kotlanová a Gašparíkem shodně po 9 letech

Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/antonin-kraus-pred-krajskym-soudem-v-usti-nad-labem-za-to-ze-podvodne-lakal-lidi-na-vysoke-vydelky-d.A170104_110346_usti-zpravy_vac2

 

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu obvinili tři Čechy z obchodování s lidmi.

Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/narodni-centrala-organizovany-zlocin-obchodovani-s-lidmi-obvineni-mostecko.A180504_123144_usti-zpravy_vac2

 

Miluše Kotlanová dostala za obchodování s lidmi devět let vězení, René Farbár pět let.

Ještě jednou opakuji, není to proti redaktorům iDNES, pouze náhoda, protože se to dobře dalo ukázat. Ti slušní redaktoři, opakuji slušní, kolem faktů a důkazů chodí jako kolem horké kaše, přestože i ti slušní Romové by měli znát, kdo je otročí, vyssává a mnohdy totálně devastuje.

 

A pak se dozvíte, že ombudsmanka nabádá:

Aktuálně.cz

Můžete dostat (doplněno dalších) až 34 tisíc, připomíná ombudsmanka chudším rodinám dávku na školáky

O této možnosti podle veřejné ochránkyně práv Anny Šabatové neví. Celková částka vyplacená jedné rodině za kalendářní rok může být maximálně 34 100 korun.

Jsou to ti nemajetní viz výše? Neměla by Šabatová včetně Maláčové zveřejnit, kdo naše peníze z daní dostává?