Václav Havel chtěl rozpustit NATO a chtěl mír. Jednal s Gorbačovem i Bushem. Všichni mu tleskali, Havel zrušil Slovákům výrobu tanků a výsledek? Americký senát freneticky tleskal a děkoval: obsadil vojenskou výrobu tam, odkud jsme odešli.

Ano, Václav Havel podepsal smlouvu v roce 1993, ale má být proto starostou Prahy 6 Kolářem sprostě urážen? My Václava Havla neadorujeme, ale byl to prezident řádně zvolený. Kolářové Václava Havla jednou rukou hladí, aby si udělali body a druhou mu pomyslně vráží kudlu do zad!

 

Urážky, sprostota, boj o koryto, hnůj.

To je starosta Prahy 6 Kolář, synáček práskače Koláře tatíčka z ODS za Václava Klause. Proto se hlásí k Evropským hodnotám. Jako TOP 09 a Piráti. Úžasná společnost. A přidejte k nim Jakuba Jandu. Jak krásně se odkopávají. Už ani jedovatou nenávist neskrývají. Otevřou opět koncentrační tábory?

 

Čtěte prosím Evropské hodnoty!

Takto se vyjadřuje starosta z Prahy 6 Kolář

Uplynulý týden byl zvláštní. A ukázal v plné kráse spoustu nepříjemných věcí, nad kterými ale nesmíme zavírat oči. Ukázal nám, že v téhle zemi žije hodně extrémistů. Ukázal, že v parlamentu sedí lidé, kteří ohýbají hřbet před cizím státem a na jeho povel neváhají rozeštvávat proti sobě občany téhle země. Ukázal, že když máte na něco jiný názor, než současná hradní suita, jste okamžitě fašista a protistátní živel. Ukázal, že bolševická propaganda je zde i po třiceti letech po pádu komunistického režimu stále živá a zvesela ji přejímají všichni ostatní extremisté. Ukázal ale také, že i v nejvyšších patrech politiky jsou lidé, kteří vědí, že hájí v první řadě zájmy České republiky a jejích občanů. Sice jsem to už udělal, ale přeci jen ještě jednou touto cestou děkuji Tomáši Petříčkovi a Janu Hamáčkovi.


Zítra (DNES V 16. HOD - doplněno) odpoledne se u Koněvovy sochy má konat demonstrace. Bude to demonstrace extremistů, kteří jsou z různých koutů politického spektra, lhostejno, zda zleva nebo zprava. Všechny je spojuje nekritická, až zaslepená láska k Rusku. Tito lidé chtějí konfrontaci, chtějí konflikt, chtějí vyvolávat a mezi lidmi živit nenávist. Stačí se podívat na jejich slovník, na jejich vystupování, na jejich chování. Prosím vás, nechoďte jim tam oponovat. Jen jim tím uděláte reklamu. Zítra je první školní den a děti budou plné zážitků a dojmů. Buďte raději s nimi. To má smysl. Ne nějaký otlemený Foldyna.

 

Lež má krátké nohy!

Kdo je skutečný extremista? Kdo udává do Bruselu? Kdo si říká "elfové"? Kdo udělal Schindlerův seznam nepohodlných webů s jiným názorem? Sami vidíte, že je to přesně naopak. Že udávání a práskání nedělá většinová společnost, že cenzuru nedělá většinová společnost, že europeismus, multikulturalismus a šedesát pohlaví si nepřeje většinová společnost, ale tato agresívní útočná menšina, a z celého textu extremisty Koláře to jenom čiší. Evropské hodnoty se nezapřou! Pak je ale záhadou, proč Hamáček a státní zástupci útočí na lid, když takto vyhrožuje a napadá přímo starosta Prahy 6 Kolář.  Za TOP 09. Sprostota a urážky. A to nevadí?

Extremista, co se chce zviditelnit!

TOP 09 teče do bot, tak máme být rukojmím Kalousků?

 

Prý nás naučí, co si máme myslet! DŮKAZY!

Takto se uráží prezident na Facebooku. To nevadí?

Lidé protestují

Jiří Ovčáček
před 14 h

V pondělí v 16:00 se zúčastním demonstrace u sochy maršála Koněva, osvoboditele ČSR i Osvětimi. Musíme pozvednout hlas proti extremistickým nositelům nenávisti, kteří chtějí rozdělit společnost, zničit hodnoty demokracie a svobody, kteří chtějí poplivat čest České republiky. ‬

My přídem...

 

P.S. Můj celoživotní postoj byl protisovětský. Ale toto je už za hranou! Nejsme rohožka rodiny Kolářů, Pirátů a TOP 09, o kterou si utírají nohy!