Páteční zamyšlení: tak takovouto logikou se řídí politické soudy v západní (naší) (ne)civilizaci. A když je tato logika údajně logická u politických procesů, tak proč ne u žen? Přece právo má být předvídatelné...

 

Vše souvisí se vším, řekl kdysi někdo chytrý.

Žena v Arizoně zavraždila své tři děti

Soud ve městě Phoenix v americkém státě Arizona bude poslední lednový den rozhodovat o trestu pro 22letou Rachel Henryovou, která je obviněna z vraždy svých tří dětí ve věku tři roky, dva roky a sedm měsíců .

 

Matka zavraždila dvě dcerky (†3 a †1,5) kvůli sexu

Třiadvacetiletá žena z Británie, která se živila jako prostitutka a pornomodelka, byla naprosto posedlá sexem. Závislost na sexu byla také důvodem, proč se Louise rozhodla k nejhoršímu činu.

Louise Porton jailed for life for murder of daughters - BBC News

 

Samozřejmě jsou to zvěrstva a šílené zločiny, ale zakázat ženy bílého hetero muže se selským rozumem ani nenapadne: ale Evropské hodnoty tyto věci klidně spojují. Je to alternativa.

Zakažme Okamuru a jeho stranu, Balda dal na koleje kmeny, protože prý volil SPD. A takto inteligentně také vychází senátní Fischeroviny z BIS, což prý ale logiku (dle nich) má, neb jsou "ekšperti".

 

 A můžeme pokračovat:

"Slušní ľudia" od Trubana a Kisku obsadili Levoču

Tichý protest porazil hrubou sílu,” napsal Kiska na Facebooku, když se účastnil Tichého pochodu proti rasismu.

 V Levoči na náměstí se měl v úterý 21. ledna konat další z předvolebních mítinků Lidové strany Naše Slovensko. Nakonec ho organizátoři vzhledem k napjaté situaci na náměstí odvolali, když hrozilo, že vřískající dav protidemonstrantů vyvolá i fyzický konflikt. 

 

 Andrej Kiska o tejto akcii napísal: “Neboli žiadne problémy s bezpečnosťou a odprevadili sme ich tichým pochodom a so sviečkou v ruke.” U predstaviteľov niektorých politických strán dokážeme už dlhší čas badať zúfalstvo z neprajných preferencií. Namiesto toho, aby férovo viedli politickú kampaň, už niekoľkokrát narušili doposiaľ pokojné predvolebné mítingy (riadne ohlásené a povolené) svojho politického konkurenta. Na internete a v médiách sa objavujú výrazne protichodné informácie o priebehu týchto konfrontácií. Vybrali sme sa do Levoče, aby sme si vytvorili vlastný názor z osobnej skúsenosti.

 Pak se Fischer a Aktuálně.cz s Bakalovýma Hospodářskýma novinama rozčilují, že se mají zakázat weby, neslučitelné s jednotnou linií ústředního sjezdu Evropské unie. A vůbec je nenapadne, že dávají do souvislostí to, co spolu nesouvisí a lidé si z nich už veřejně dělají srandu jak z bolševiků.
 
 
Poučení z krizového vývoje: Kotlebovci jsou rasisti, byť se tak chovají ti, co nechodí do práce, žijí na dávkách a vynucují si další a nejvíce lžou ti, co tvrdí o ostatních, že lžou jako bývalý prezident Kiska, Mee Too útočí na hetero bílé muže, ač ženy jsou stále častěji spouštěčem zločinu a vražd dokonce dětí a nejvíce útoků je poslední dobou na ty, co tato zvěrstva, nebo podvody zveřejňují. Jsou přece alternativa a Kotlebovce je třeba urážet, Okamurovce je třeba urážet, a nikoliv ty, co chtějí podřezat prezidenta Zemana. To jsou ti slušní, Evropští...
 
 
My obyčejní chlapi samozřejmě nesmyslný výrok o zákazu žen nepodporujeme, ale když se to z vyjádření Fischera a BIS tak zrcadlově lákavě nabízí...
 
P.S. A pak se dozvíme, že zimní olympijská hra je džudo a Nývltová už v roce 2008 měla astmatický záchvat, což mají všechny finské, norské a švédské běžkyně a mnohé tenistky pravidelně a že jsou nuceny používat před každým závodem a zápasem velké množství salbutamolu a steroidů, což doping není.   "Kdyby sportovci po celém světě užívali k lepším výkonům jen tyhle látky, tak by to ještě bylo dobré," zavtipkovala Neumannová.  A proto potrestáme ruské sportovce vyhlásila WADA, ti tato zvěrstva dělají také. Ale věřme, že se vrátí den, kdy lež bude opět lží a pravda pravdou.