Skrytá Pravda

Pražané mají držet hubu, když vesničané, které zvolila "inteligentní vysokoškolská inteligence" věří, že jsou diktátoři a my Pražáci po generace jsme údajně jenom ovce?.  Kde se vzal ten hnůj od Gottwaldova Hřib v Praze, který si myslí, že je větší vůdce než Stalin a dělá si co chce? Je tragédií, že Piráta Hřiba a podobnou chátru volili studenti pod "Člověkem v tísni" ze středních a vysokých škol. (Důkaz viz odkaz)

 

Prý naše "inteligence".

 

Pražské náměstí Pod Kaštany, kde sídlí ruské velvyslanectví, zřejmě nově ponese jméno zavražděného ruského opozičního politika Borise Němcova. Předseda klubu Spojených sil Jiří Pospíšil v pátek na twitteru uvedl, že TOP 09 přejmenování podpoří.

 

Provokativní svinstvo a jako skutečný Pražák po generace  tuto prasárnu nikdy nepřijmu!

Všude mainstream píše: Praha chce přejmenovat. Kdo je PRAHA? Je snad Praha extremista Moravák Pirát Hřib od dredy Piráta Bartoše a gay Pospíšil z Chomutova? Byla snad někde nějaká anketa, či referendum? Myslí si Moravák Pirát Hřib, že je vůdce nějaké sekty? Má snad pravomoci Stalina nebo Hitlera? Je neomezený vládce, že si dělá, co chce?

Jak tito zrádci českého národa vypadnou, vše se přejmenuje zpět. Ale kdo to zaplatí? Gay Pospíšil, nebo Moravák Pirát Hřib od Gottwaldova?

 

 

Vážení rodiče, co jste to vychovali za studenty, že se z nich stalo toto?

Před časem si vystřelil někdo z Čechů, Moraváků a Slezanů, že se přejmenuje Karlův most. Je rok 2020 a Pirát Hřib to myslí vážně. Zatím ulice a náměstí, ale je možné, že se bude brzy jmenovat Karlův Most "Most Piráta Hřiba a jeho party"!

 

Hnůj obsadil pražskou radnici!

Pirát Hřib přejmenovává ulice, aniž se ptá Pražanů!

Pirát Hřib s Michálkem (Piráti) a s bývalou pornodámou odletěl na Tchaj-wan

Pirát Hřib likviduje sochu maršála Koněva (rodina Kolářova součástí)

 

 Hřib si nemyslí, že by přejmenování náměstí po kritikovi prezidenta Vladimira Putina mohlo Rusko chápat jako provokaci. „Vůbec nechápu, proč by to mělo být tak vnímáno.

Hřib si nemyslí, že vypovězení smlouvy Číně je chápáno jako útok na Čínu.

Hřib si nemyslí, že zbourání sochy maršála Koněva je útokem na osvobození Rudou armádou.   Nechápe, proč by to tak mělo být chápáno.

 

Pražené si ve skutečnosti myslí, že Hřib je provokatér a gauner stejně jako člen ODS, co chtěl podříznout prezidenta Zemana. Ale to Hřib nechápe. Vždyť on je tak hodný a poctivý...

 

O Praze nyní rozhoduje Moravák Pirát Hřib od Gottwaldova (dnes Zlína), Michálek z Loun s dámou, co se živila ukázkami válečku a okurky ve vagíně, Pospíšil - gay z Chomutova a nemá cenu pokračovat. Prostě elita národa.

 

Vážení spoluobčané České republiky: jsem Pražák po meči i po přeslici a s touto spodinou nemám nic společného. Proto prosím, neukazujte na nás prstem. Tuto spodinu volili středoškoláci a vysokoškoláci nakvartýrovaní do Prahy a kterým udával tempo "Člověk v tísni".

Žádám, aby europeiská propaganda netvrdila, že to Praha a Pražáci. Je to lež, hoax a dezinformace.

 

A pokud si myslíte, že je to urážka bez důkazu, tak zde je onen VOLEBNÍ DŮKAZ:

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017

 

 

Autorská práva vyhrazena!

Kam mizí bohatství národů západní civilizace
 - Petr Pokorný

Tato knížečka nemá ambice stát se učebnicí nových guvernérů bank, ministrů financí či základem erudovaných ekonomů. Pouze ukazuje, jak se neskutečně změnil svět a jak se poctivý trh změnil na ráj socialistických podvodníků, kteří si říkají "moderní pravice" ze západu.

Číst dále