Odkud je toto zločinné foto děsící starší lidi? Nebylo by lepší, kdyby vyjeli vytřeštění poslanci v čele se Stanjurou na měsíc na Šumavu sázet stromky? Proč nejde Kalousek, Stanjura a jejich kámoši exhibovat společně s Jakubem Jandou do gay baru místo do veřejnoprávní televize?

 

Jak to, že se nebojí stařičká Němcová vyjet do Prahy, když u nich může dýchat zdravý, čistý vzduch a jí se to týká nejvíc?

Ale vážně: exhibovat v televizi o chřipce zvané koronavir by mělo být trestné. Jakou má kvalifikaci Stanjura, který se celý život válí v Poslanecké sněmovně a na práci nesáhl? Jakou kvalifikaci mají mimo vytváření paniky Kalouskové a jeho partičky extremistů mimo zneužití útoku na vládu premiéra Babiše? Hnusné a zbabělé!

 

 Roušky

Kdyby ta chátra nedělala paniku a veřejnoprávní televize by neudělala reality show, v klidu by se střádaly roušky, lidé by nic nevykupovali a prakticky by se nic nedělo. Je škoda, že nesmíme Stanjuru a jemu podobné grázly potrestat. Vtip je v tom, že koronavir je skutečně jenom rychlejší chřipka, ale může to zasáhnout větší oblast a mohou být vyřazeny některé provozy, proto se hledá řešení izolace. HLEDÁ!

A Stanjurova dobytčárna udělat politické body by měla být skutečně trestná! Stejně jako "Starostů", že údajně nemají obce a starostové pravidla, že je vše chaos! Jak to, že nemají pravidla? Tak si to voliči pamatujte, co jste za grázly volili!

 

Přitom platí, co jasně řekla paní poslankyně Věra Procházková

 

Díky za jasná slova

Já v té sanitce sedím, je to pár let, co jsem běhala v Tichoníně v tom obleku.

O čem je řeč? Dávno máme pravidla! Tady někdo nepracuje jak má!

Ta hygiena je první kontakt. Všichni se mohou v obcích té hygieny zeptat!

Ta hygiena má pravidla, je to léta letoucí stejné.

 

 A přesně o tom to je! Za komunistů zde epidemiíe nebyly. Nebo občas, malé. Dětská, hlavně kojenecká úmrtnost prakticky nulová. Měli jsme vše podchycené. Spalničky nula. A to stále platí, dokonce vylepšené. A dnes nás to někdo z USA a Bruselu bude učit? Ten hnůj sem přiváží z jiných, kulturně zaostalých států.

Z Marsu jsme nespadli a i doma nedáváme kovbojské boty od hnoje na stůl!

 

Související

Pozor: Česká televize chytila koronavirus! Každý, kdo ji sleduje, je nakažen!

Koronavirus: za zločin paniky by měli jít konspirátoři do kriminálu!