Ročně v Česku zemřou na chřipku až dva tisíce lidí. Bezprostředně na chřipku v loňské chřipkové epidemii zemřelo 199 lidí a dalších 500 mělo velmi těžký průběh. Ve většině evropských zemí i nadále probíhá chřipková epidemie. V Evropě cirkulují oba typy chřipky, tj. A i B, avšak převažuje chřipka typu A.

 

V sezoně 2019 - 2020 zemřelo z odhadů 52 lidí. A v současné sezoně (k 30.1.2020) už chřipkovému viru podlehlo 12 lidí.

 

Lidi neblbněte!

Že si z toho zločinná Česká televize udělala píárko a otravuje každých pět minut s koronavirem, děsí staré a samotné lidi a vytváří šílenou paniku by měl už řešit Nejvyšší státní zástupce Zeman. I když ten asi raději řeší kecy na internetu, než skutečné vyvolávání deprese u lidí a strach.

 

Samozřejmě že někdo může umřít, samozřejmě že koronavirus může zmutovat. Pak by dle epidemiologů byla situace vážná. Pak bychom se museli řídit jasnými pokyny, které má Česká republika zpracovány.

A že je biatlon bez diváků? Kdyby epidemie padla na půl města, zavřely by se výrobní podniky a byli bychom jako ve válce: potraviny na příděl. Nic víc. Stejně trpíme obžerstvím a pád dní na dietě by nám neuškodilo. Naopak.

Takže lidi, neblbněte: a i na tu zločinnou Českou televizi dojde. Selský rozum do hrsti!

 

P.S. A pak generální ředitel Dvořák bude ukazovat na sledovanost a jak je veřejnoprávní televize nepostradatelná!