A stejně tak sport, když národní sport fotbal může vidět pouze pár lidí, protože veřejnoprávní televize jenom na Brexit posílala čtyři party, které plácaly stejné žvásty, zatímco na fotbal nezbyly peníze. Ten veřejnoprávní extremismus už přesáhl všechny meze!

 

NOČNÍ ROZHODNUTÍ VLÁDY JE LOGICKÉ, JE TO ZÁSAH PROTI IDIOTŮM,

NIKOLIV PROTI ZDRAMATIZOVÁNÍ SITUACE!

VYSVĚTLUJTE TO VŠEM!

ÚZEMÍ DĚSŮ A NENÁVISTI

Všimněte si, jak zločinci z České televize 24 hodin denně děsí, že nejsou roušky, respirátory a přitom je všude relativní klid. Relativní klid, lze vše přemístit!!! Za to by měl být kriminál!

 

Takto je dnes nazývána veřejnoprávní televize, která každý den rozdmýchává nenávist a strach. Tvarůžková žádá urážky a špínu na Babiše od Šmuclera, který ji několikrát odpálil s tím, že rozumí své profesi, ale na koronavir ať si pozve odborníka. Kupka (ODS) říká, že bychom měli táhnout za jeden provaz a pak kydá špínu na každého, kdo se neřídí dle ODS. Možná už má ODS vakcínu a ten blbý Babiš a odborníci ji asi nechtějí. A za nadšeného hýkání redaktora Čt, protože ten potřebuje děsit lidi, že nejsou roušky, že nic není, lidé umírají, třeste se, pokud NE-budete volit ANO a Babiše.

A ten hnůj teče stále dál: nenávistné extremistické redaktorky veřejnoprávní média nikde sice nepomohou, ale slídí, kde by vykydaly další hnůj, pouze Dvořák z Českého rozhlasu přehluší vodopád děsu, když slizounsky oznámí, že Putin je lump.

 

A vsuvka jako černý, ale pravdivý humor:

Česká televize musí zbožňovat Rusko a Putina, jinak to nelze pochopit. Divíte se, jak jsme na to přišli? Čím víc vyděsí naše občany a ti vykoupí mouku a těstoviny, Putin a Rusko bude jásat, neb má obrovský přebytek těchto komodit a v pšenici je dokonce největší vývozce na světě.

Ta perla našeho veřejnoprávního děsu by se měla zarámovat a dát do historického sejfu.

 

 

Proč musíme poslouchat idiotštiny politiků ODS a spol. a redaktorů veřejnoprávní televize, když v době krize by mělo platit jediné: uzavřít všechny programy České televize, nechat jediný a tam nechat vystoupit pouze předsedu vlády, zdravotnictví za účasti odborníků, stejně jako ministra vnitra a financí s odborníky, co přesně se provádí. A ostatní poslat na zdravotní dovolenou aby neroznášeli koronavir a a děs s jejich stupidními úvahami!

 

Mimochodem všímejte si, kdo se zúčastní zločinu vytváření paniky - od Aktuálně.cz, po zvrácené weby jako je Forum 24 a samozřejmě v čele s veřejnoprávní televizí.

 A co se dnes ráno stalo? Nic, prostě to, co jsme zde napsali z terénu před týdnem a zvěrstva od dětí včetně herců,

zpěváků Hrušínských a dalších dospělých šmejdů:

a vláda, lékaři a imunologové vyslechli a tvrdě zasáhli. Díky!

Zde to vidíte!

šmejdi se místo pomoci baví, hází viktorky, smějí se nám  a žebrají o dotace

Babiši, ale i Hamáčku a ostatní: za akceschopnost velice, velice děkujeme. Vláda šlape na 100% a nikdo na světě nedohlédne do poslední obce, aby pomohl všem. K čemu jsou starostové v obcích, když v době krize zalezou a pláčí?

 A ještě jednou: toto jsme zde napsali a v noci to vláda rozhodla. Nic víc a díky!

Učitelé plat 60% a letní prázdniny jeden měsíc. I tak už to nedoženou

Koronavirus: útočná Česká televize dělá 24 paniku a přitom informace chybí!

 

A mezitím na silnicích umírají desítky, sta lidí, na obyčejnou chřipku tisíce lidí, ale televize děsu má za úkol vytvářet paniku. Pokud to nepřeruší urážkami Ruska, Číny a Putina!