Vytisknout

Ukázka, jak (promiňte) politické hyeny věří, že český národ je stádo tupých ovcí. Nikdy nebude, a zde máte důkaz! A i proto má Babiš stále velkou podporu!

 

 

Estráda pirátská Piráta Hřiba o rouškách by zapadla, kdyby internet vše vymazal. Ale je vše jinak: 4.2. 2020 útočili Piráti v čele s Bartošem, KDU-ČSL v čele Bartoškem a Jurečkou na Babiše, že je hajzl, že chce poslat peníze, že je to STBák, protože i Piráti by tak hnusní nebyli a roušky tam musíme poslat.

 

Zde je doslovný proslov jejich vůdce Bartoše:

Premiér Andrej Babiš (ANO) materiální pomoc odmítal. Vláda schválila, že prostřednictvím WHO pošle Číně 10 milionů korun.

Roušky a léky potřebujeme hlavně pro naše občany, ale samozřejmě pomůžeme finančně, to je jasné. A oslovíme humanitární organizace, aby pořádaly sbírky,“ napsal Babiš na Twitter.

 

A strhla se bouře! Nebuďme sobci, apeluje Bartoš

 Šéf Pirátů Ivan Bartoš napsal, že je krajně nevhodné, aby premiér odmítal pomoc Číně s odůvodněním, že máme sami málo.

„Věřím, že ostentativní sobectví není Čechům vlastní a tento přístup nereprezentuje naši zemi. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce - výmluvy,“ uvedl Bartoš.

Podobně reagoval předseda lidovců Marian Jurečka. „Mám vůči komunistickému režimu v Číně mnoho výhrad, ale myslím si, že byť by naše pomoc byla skromná, tak bychom pomoci měli. Nesouhlasím s názorem premiéra Andreje Babiše, že sami máme málo, a tak vůbec nepomůžeme,“ konstatoval Jurečka.

Toto bylo vyřčeno 4.2.2020

 

A politické hyeny o měsíc později:

17. 3. 2020

Zakazujete, ale roušky nezajistíte.

„Normálně by si vláda vzala roušky, aby ukázala příklad, protože to je safra potřeba, ale protože je na rozdíl třeba od Slováků nemá pro lidi zajištěné, tak žádné roušky nenosí, a tak lidi, co je i mají doma, také nenosí,“ uvedl Jurečka.

„Vyzýváme vládu, aby říkala pravdivé informace o skutečném stavu zásob ochranných pomůcek pro pracovníky v ohrožených profesích, včetně jasného harmonogramu a plánu jejich distribuce,“ uvádí předseda Pirátské strany Ivan Bartoš.

 

Takže když Babiš nechtěl do Číny poslat roušky a respirátory, že jich máme málo, byl šmejd. Když se pak zjistilo, že je jich málo, je Babiš šmejd.

 

Ne, my zde na našem webu se nikdy k těmto nemorálním stvůrám včetně jejich zpřízněných médií  nepřidáme a budeme poctivě informovat, i kdyby se Vrábel, s Koudelkou z BIS a Jourovou přeskočili.

 

P.S. I my jsme prosili, aby vláda pomohla Číně, když byla z prvního náporu na dně. A ona nám to nyní vrací. Mnoho letadel s pomůckami přiletí a my Číně za to děkujeme. Takže zvráceně vyčítat vládě pomoc Číně a stále dělat paniku okolo málo roušek je hnus! A nikdy, nikdy se nepřidáme ke stvůrám a bonzákům, kterým se hodí šlapat po druhých jenom aby získali politickou moc.

Ta politická špína bonzáků a šmejdů je neuvěřitelná a brát si servítky nemá cenu!

--------------------------------

A nyní se pokusíme věnovat pozitivním věcem a budoucnosti, abychom se od těch stvůr vzdálili! Koronavirus je totiž i velice pozitivní věc, protože především střední a mladá generace už byla příliš odtržena od reálného života a vůbec netušila, že se dá i normálně žít.

 

 A Vojtěch měl pravdu: roušek bylo dost: včera v Lovosicích vychmátli grázla, co jich skoupil statisíce a chtěl je za 60 násobek vyvézt do Německa!!!

 

Související

Vážně Šmucler a Kubek s primátorem Hřibem a hejtmany nevěděli, že nás ošetřovali lékaři bez roušek a respirátorů?

Neprodávajte čínské respirátory a roušky Pirátům a Hřibovi, ať si koupí kvalitní, americké!