Pane prezidente Putine, my samozřejmě víme, že nás osvobodila Rudá armáda, zatímco v boji za osvobození Plzně padl jediný voják: ožralý spadl z korby. Což byla tak velká událost, že tam Plzeňané postavili jakýsi "morový" sloup.

 

To, co dělá Kolářova rodina dělal i Islámský stát!

 

Naše maminka říkala, že víra a láska má být v srdci. A měla pravdu. Co máme v srdci, nacisti nevezmou!

A i když náckové zlikvidovali sochu maršála Koněva, který s lidmi z celého Sovětského svazu za nás nasazoval život, v našich srdcích zůstane. Jenom nacisti chtějí smazat dějiny, jenom Adolf Hitler chtěl zapomenout, že Němci měli i nějakou minulost. A Islámský stát boural a demoloval vše. A nás rodina Kolářů...

Češi a Slováci nezapomenou a i když veřejnoprávní média budou lhát jak za totality, budeme fakta předávat ústně.

My totiž narozdíl od lidí jako je rodina Kolářů, Pirátů v čele s Hřibem a dalšími svou vlast máme rádi a dějiny měnit nebudeme. Jak v dobrém, tak ve špatném. Dějiny se nemění, dějiny jsou dané. A jenom lidský odpad je chce změnit. Část lidí ještě zažila ten odpad před 75 léty a dnes nastupují další.

My svoji vlast nezradíme. Je nás většina a občané na Slovensku říkají totéž.

Československo osvobodila Rudá armáda a maršálu Koněvovi děkujeme. Stejně jako ruskému, ale i dalšímu lidu z východu, co za nás životy položil. Zadarmo. USA si za to nechaly platit. Pro ně to byl kšeft, pro nás a východní státy boj za svobodu.

I když je socha svržena, my a naše děti nikdy nezapomeneme. Nejsme hnůj. A to si prosím pamatujte!

A drazí Češi a Slováci: zachovejte klid. Ani Hitler Čechy a Slováky nezlomil. Čest nám zůstala.

 

Ty provokace dělají duševně choří, nenávistní  a zbabělí lidé, jako rodina Kolářova, stejně jako rudý generál Petr Pavel, který pochopil po roce 1989, že dolar a euro víc sype. Bohužel mají zbraně. My ne. My pouze čest a slušnost.