Ministře Hamáčku, za zneužití nouzového stavu protidemokratickými extremisty je sazba více jak osm let, prohlásil premiér Babiš! A toto Kolář vědomě zneužil, dokonce to prohlásil. Tak konejte!

 

Ministerstvo zahraničí vedené Petříčkem má samozřejmě pravdu, když říká, že do výkonu samospráv nemá cizí stát, dokonce ani Brusel, co mluvit. Ale zde se jedná o daleko závažnější zločin: útok na samotnou podstatu demokracie v době nouzového stavu a jeho totální, extremistické zneužití se zradou za zády občanů!

 

  Toto si musíme vyřídit sami. Žádný Brusel, nebo Moskva. Komformním způdobem právním jako zneužití nouzového stavu nedemokratickými prostředky! A toto vyšetřovaní je povinnen iniciovat Hamáček (ČSSD) a naše policejní složky. Kolář a jeho noční extremistická parta porušila vše: socha Koněva neměla naprosto nic společného s vyhlášením nouzového stavu, fyzicky neohrožovala stát a zneužití nouzového stavu aby se obešla demokracie a právo lidu rozhodnout je jeden z nejtěžších zločinů proti svobodě a demokracii.

 

A do toho nám, Rusové, nesmíte mluvit, maximálně to smíte komentovat a na to máte plné právo, protože se jedná o sochu našeho osvoboditele, vašeho maršála Koněva! Opakovali byste rok 1968 a to nesmíte: český lid (národ) je svrchovaný, i když si Brusel a Jourová myslí, že je opět totalita a my se máme plazit po kolenou jako v roce 1938. My nejsme ruský Krym staletí i ústavně patřící Rusku, tudíž vstupem do našeho vyšetřování ovlivňováním byste porušili svrchovanost naší země a to nepřipustíme.

Je na našich autoritách a především morálních autoritách, jak trestně právně potrestají zneužití demokracie a svobody v době nouzového stavu a justice nechť vyšetří, kdo ze zastupitelů Prahy 6  TOP 09 včetně ODS na zločinu proti demokracii měl jaký podíl. Samozřejmě Kolář absolutní, nenávist v době nouze proti demokracii a lidu je nepřípustná, přímo zločinná a jak již bylo řečeno, mělo by to být ohodnoceno sazbou osm let, protože Kolář je dokonce politická vysoká osoba, ale i podíl ostatních musí určit soud.

Pokud, pokud máme ještě demokracii a platí vůle lidu! Jinak by píseň Marty Kubišové a slova Václava Havla byla pouze kusem hadru a ....

 Lid a ne antidemokratický extremista musí rozhodovat: tajné zasedání proti lidu je zločin zločinů!

Ale spíše organizovaný zločin proti lidu!

Zloba, závist, zášt, strach a svár
Ty ať pominou, ať už pominou
Teď když tvá ztracená vláda věcí tvých
Zpět se k tobě navrátí, lide, navrátí
 

A pokud někdo zneužije nouzový stav k tajnému zasedání proti vůli lidu, je to zločin zločinů a Nejvyšší státní zástupce by měl vydat pokyn na okamžité zatčení celého spolku zastupitelů, kteří zasedali tajně v noci v čele se starostou Kolářem.

Nebo snad ministr vnitra Hamáček dal tajné svolení k mimořádnému nočnímu zasedání a rozhodování?

 

Vážení spoluobčané, ministr vnitra Hamáček by měl říci jasné slovo

Vážně je tajné noční zasedání svoláno starostou Kolářem v důsledku ohrožení občanů České republiky, respektive občanů Prahy 6, pro který vyhlásila vláda společně s Parlamentem nouzový stav? Nebo je Praha 6 ve válečném stavu vůči občanům a vyhlásila válku České republice? Pokud je zneužití nouzového stavu se sazbou až osm let, jak je možné, že už policie na této protidemokratické akci nezahájila šetření a nezatýká?

Nebo nouzový stav platí pro obyčejné lidi, ale Kolářova rodina a zastupitelé Prahy 6 jsou nadlidi?

Osoba odpovědná za demontáž pomníku sovětskému maršálovi Ivanu Koněvovi v Praze by mohla čelit trestu až jednoho roku veřejných prací, pokud bude čelit ruské spravedlnosti. Jenomže zde Kolář a zastupitelé porušili právo o několik levelů výš: právo na svobodu vyjadřování, zneužití nouzového stavu státu v době ohrožení občanů koronavirem a to je ona sazba 8 let natvrdo! A to už se Ruska netýká!

 

Související

Češi smrdí a kadí uprostřed místnosti, tvrdí kámoš Havla Kolář, tatíček toho, co tajně sejmul sochu Koněva

Kolaborant Kolář se bojí o kolaboranta syna: to nemá v našich dějinách obdoby!