Vážení spoluobčané, dovolte mi vyjádřit své velké znepokojení, co se chystá v nedělním pořadu Čtv, 19.4.2020, Otázky V. Moravce, s hlavním tématem, dopady koronavirové pandemie na Evropskou unii.

To znepokojení spatřuji především v záměrně vybraných, pozvaných hostech p. Jourová, p. Vondra, p. min. Petříček a společně s jednostranně zaujatým a neobjektivním moderátorem pořadu Moravcem, půjde o cílené vymývání našich mozků, kde nám budou vnucovány názory o naší neschopnosti fungovat, bez dotací z EU, nutnosti podílet se na přijímání migrantů, respektovat každou sebehloupější směrnici unie nebo zákony protože naše zákony a legislatina je nedostatečná a další a další naše neschopnosti, z čehož v závěru vyplývá, že jsme jako národ neschopní až nesvéprávní a bez totalitní diktatury z Bruselu se neobejdeme a zahyneme.

Je to cílený útok na veřejné mínění se snahou omluvit a zvrátit neomluvitelná fatální selhání EU jednak během pandemie a také s neschopností řešit následky nekontrolované masivní migrace. Neschopnost této organizace je důsledkem výběru europoslanců jednotlivých států, kteří jsou pro fungování v národních řídících orgánech nepoužitelní, tak upatňují svou neshopnost v Bruselu, což se odráží ve kvalitě směric a nařízení, nmohdy směšných nebo stupidních, jen se snahou vykázat nějakou činnost. Nevím jakou má pořad sledovanost a já ho sleduji jen abych mohl reagovat a argumentovat na výroky účastníků a doufám, že i ostatní diváci si vytváří vlastní úsudek a názor a nevěří všem výrokům a propagandě, kterou pro EU toto médium vytváří a vysílá. 

Miloš Pohanka pro Česká televize

 

A další protest

otevřený dopis

 

A ze všech směrů se ozývá zuřivost nad rozkrádáním Čt a protesty

Takhle se utrácí. Bosák, Záruba a spol. Podívejte, jaké stádo vyslala ČT na pár minut natáčení. Na místě měla i ochranku. Sedm minut od budovy televize. Dvě obří auta…

Výkonným ředitelem ČT sport je Jiří Ponikelský. Vedoucí plánování skladby programu Josef Kondračin, vedoucí domácích operací Roman Hozák, vedoucím zahraničních operací je Vladimír Drbohlav. Vedoucí redaktor portálu ČT sport Jiří Kalemba, šéfeditor a redaktor sportovních pořadů David Lukšů, šéfkomentátor sportovních pořadů a vedoucí redaktor sportovních pořadů – hokej Robert Záruba, vedoucí redaktor sportovních pořadů – fotbal Pavel Čapek, a konečně je tu Ondřej Zamazal, který plní funkci vedoucího redaktora sportovních pořadů pro ostatní sporty. To samozřejmě není vše.

Jen reportérů je zhruba čtrnáct, mezi nimi například twitterová hvězda Darina Vymětalíková. Osm tváří čítá sekce Branek, bodů a vteřin. A tak bychom mohli pokračovat.

Náš zdroj, který je shodou okolností ve stejné redakci jako výše uvedení, se nad aktuálním stavem velmi podivuje. „Je nás tu hodně, všichni dělají, že dělají, přitom se nedělá téměř nic. Ale když už se něco dělá, tak pořádně. Teď se třeba každý den natáčí rozhovor pro ČT Sport v Praze na Děkance (víceúčelová sportovní hala jen pár minut od budovy ČT, pozn. red.). Jezdí tam fakt hodně lidí, připravuje se to jako na olympiádu, trvá to přitom jenom pár minut, jen se tam jeďte podívat,“ sdělil ve čtvrtek veřejnoprávní zdroj pro Parlamentní listy.

 

 

A tak se ParlamentníListy.cz skutečně v pátek dopoledne odebraly do zmíněného areálu. A ukázalo se, že zaměstnanec ČT nelhal. Okolo desáté dopolední se na místo dostavily dva přenosové vozy, snad deset zaměstnanců ČT, drahá technika, kterou jeden ze členů štábu zřejmě pro estetický zážitek umístil také na střechu stadionu. V neposlední řadě byla přítomna také ochranka.

Popsaný stav jsme konfrontovali s produkčním jedné z velkých soukromých stanic. Ten se nestačil divit.

„Nova ani Prima si toto nikdy nedovolí, vyjma návštěvy prezidenta. Přenosy se točí obvykle ve dvou až třech lidech. Kameraman má jednu kameru na stativu, druhou ovládá. ČT, co víme, pravidelně vozí asistenty, maskéry a další členy štábu, protože nepotřebuje šetřit a nikdy to potřebovat nebude. Že utrácí zbytečně, se ví, že je to tak nastaveno v hlavách všech, se ví také, ale je zarážející, že se to děje v době, kdy každý, kdo může, streamuje. ČT vyrazila s houfem lidí do terénu, aby pak vysílala rozhovory přes mobil nebo Skype? To mi hlava nebere,“ uzavřel.

A všichni víme, jak sta redaktorů (pokud se extremisté z Čt dají nazvat redaktory) plácalo po republice a roznášelo koronavirus s počtem "smrti", aby vyděsilo diváky a ti aby platili stále více!

 

 P.S. Nejstrašnější na tom je, že nás smí urážet, vysmívat se nám, nadávat nám a my se ZE ZÁKONA nesmíme bránit! To je jak za Hitlera a následně za Gottwalda a Čepičky!