Výzkum pro Český rozhlas potvrdil to, co všichni víme: tupé výkřiky extremistické opozice nepodporuje skoro nikdo, většina stojí za premiérem Babišem.

 

 A  z prapodivných výroků se zdá, že Fiala s šéfem STAN Vítem Rakušanem a Bartošem zažalují koronavirus o náhradu škody. Byť lze těžko věřit, že by jim virus koronavirus něco vyplatil. Spíše se zdá, že stát - tudíž nás - chtějí šmejdi oškubat jako slepici, byť jsme koronavirem poškození všichni. Ale šmejdy nezastavíte.

 

 A nyní k průzkumům

26. 3. 2020

V exkluzivním průzkumu, který připravila pro Seznam Zprávy společnost STEM, odpovědělo 62 procent z více než tisíce dotázaných dospělých, že opatření proti šíření koronaviru zvládají „celkem bez problémů“. Dalších 33 procent připustilo „drobnější problémy“.

 A pozor, dva výzkumy, které byly ukončeny pro Český rozhlas chvíli před tím, než vláda vyhlásila uvolnění, byly ještě drsnější pro opozici na další kroky vlády!

22.4.2020

Se způsobem uvolnění vlády souhlasilo 72 % respondentů. Přestože rozhodný souhlas výrazně stoupal s věkem respondenta, podle jednotlivých sociodemografických kategorií se míra celkového souhlasu významně neliší.

 

Podle premiéra Andreje Babiše zrychlení uvolňování protikoronavirových opatření vychází z doporučení expertů. Vláda to již avizovala i s ohledem na výsledky uvolnění restrikcí o Velikonocích, řekl předseda vlády v Radiožurnálu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-vlada-nouzovy-stav-opatreni-restrikce-uvolneni-koronavirus.A200424_100132_domaci_remy

 

Prostě všechny průzkumy ukazují, že tým Prymuly a Babiše to dle většiny občanů zvládl excelentně a nespokojeni jsou zase pouze extremističtí voliči kavárenských provokatérů pseudodemokratické opozice v čele s Fialou, Rakušanem, Kalouskem a dredou Bartošem.

Ale současně v České televizi, Českém rozhlase a přidružené výrobě a hlásné troubě Bruselu jako v Aktuálně.cz, DeníkuN a podobných pochybných webech zní jenom nenávistné hlasy opozice a nadávky. Jak si to vysvětlit?

A musím upřímně napsat: neuvěřitelně mě irituje, když soudce politolog svým rozsudkem oznámí, že před vlnou tsunami má běžet ministr s knihou povolení a úřednik mu tam bude dávat kulaté razítko. Tak nesmyslný výklad je rozsudku o koronaviru, kde vykládá, proč se vláda nezachovala správně dle úředního šimla i zde.

 

Ale jedno férové skutečně od Babiše a Schillerové není a jediný ministr Havlíček to přiznal: není pravda, že chceme šetřit na důchodcích apod.. Nikdo nechce snížit sociální pojištění, které jde přímo na důchody, ale nejdříve seškrtat zbytné věci a vykrádání rozpočtu jako inkluzi, politické neziskovky, výjimky daní pro bohaté apod.. A Výrok Babiše skutečně není fér: chceme, aby se nejdříve seškrtalo vykrádání a pak teprve, až nebude co, udělat dluh, zatímco Schillerová dělá opačné kroky.

Takže prosím: jednoznačně stojíme s většinou národa za premiérem Babišem i proti soudci a jeho divnému výroku v ochraně národa před pandemií, ale jednoznačně odmítáme utrácení, aniž by se dříve vyškrtaly peníze na šmejdy, kteří nás chtějí oškubat jako slepici. Náklady na pandemii musíme nést všichni stejným dílem, byť senátoři a soudci jako kasta se na obnově odmítají finančně podílet a všichni poznáváme, jaké je to s jejich morálkou.