Ondřej Dostál svojí reklamní žalobou dokázal opět staré rčení, že lepší je drzé čelo než poplužní dvůr a v televizi to ukazoval svrchovaně. Vláda je zločinná, on je nejlepší na světě a jedině on by koronavir společně se soudcem Výborným zvládl lépe, než všechny státy světa.

 

Dokonce všichni vědci a epidemiologové jsou na okraji demence, protože měli mít plán, neměli improvizovat, protože prý SARS a další viry a koronaviry zde už byly. A stačí to hodit na popír a vše by to zvládli a kdo bude pochybovat, Ondřej Dostál na něj podá trestní oznámení, protože mimo jeho výroků je vše fake news a dezinformace.

Strašné, co dnes vylézá za generaci, která nemá úctu, pokoru a respekt před ničím. A když pak příjde na ně krize, jejich drzá čela zmizí a páchají sebevraždy, jako to vidíme na západě.

 

Prostě dva geniální mužové, které planeta Země porodila a nyní je záchrana lidstva zajištěna.

Chtělo by se mi napsat velice, velice sprosté slovo, ale pak odborník na lékařské právo by mohl opět vyhrožovat, tak si jenom tiše a pokorně odplivnu. Samozřejmě se jedná o prachy a je divné, proč pani redaktorka toto tvrdě nevyžadovala. Vlastně, co se ptám, Čt24...

A když vypadly jeho politické výroky o strašném vedení ANO, jméno Wagenknecht a prapodivné z pohledu neprávního člověka vyhrožování všem, kdo má jiný názor, jasně ukazuje, odkud vítr fouká.

Osobně si myslím, že by měl být dodatečný zákon, který by se ihned využil: poslat soudce Výborného a drzého Ondřeje Dostála na zkušenou kopat hroby do USA, Itálie či Španělska a Británie, aby pochopili, o co ve skutečnosti šlo a co by se stalo, kdyby se naše vláda a odborníci zachovali stejně, jako západní kapacity při počátku pandemie.

Neumím pochopit, že po nečekané smrti manželky poslance Výborného (bratra soudce Výborného) v nich nezůstalo ani zrnko pokory, i když se stále obrací k Bohu. Všichni máme pokoru před přírodou, ale tato část nastupující generace je bezohlednější než byli bolševici v padesátých létech minulého století, ač v životě nic nedokázali.

 

A být tito dva muži moji synové, požádal bych vládu, aby na moje náklady vyslala tyto dva, aby kopali hroby ve státech, kde se k pandemii zpočátku chovali stejně jako u nás nyní soudce Výborný, advokát Dostál a s nimi politik Kalousek. To je můj osobní názor.