Má hrůzu Česká republika z tropické eboly, že mainstream vypouští panickou bublinu: Česko má v tuto chvíli zhruba čtyřicet dávek remdesiviru, léku, který může (údajně - nebylo potvrzeno) vyléčit i pacienty s nejtěžším stadiem nemoci covid-19. Hrozí prý přitom, že další dávky nebudou až do října, protože takřka celé zásoby na následující tři měsíce, což je asi půl milionu dávek, vykoupila vláda USA.

 

Přitom se nejedná o nic jiného, než o sta miliard dolarů, o které okrádají americké farmaceutické firmy celý svět a snaží se vše stáhnout do USA, vytvořit monopol a vyšroubovat ceny na tisíce dolarů, byť výrobní cena je pár centů.

Šest dní léčby za 75 tisíc

Společnost Gilead Sciences pro USA pro další rozvinuté země stanovila cenu v přepočtu zhruba 75 tisíc korun (3200 dolarů) za léčbu trvající přibližně šest dní. A který ničí játra a asi i další orgány.

A ruský Avifavir?

Klinické zkoušky ukazují lepší výsledky, než rendesivir. Navíc není nitrožilní, ale v prášku. Násobně levnější. Divné: máme čekat, zda nám Brusel schválí testy ruského léku a zatím budeme cálovat obrovské peníze do USA, a necháme umírat lidi, nebo otestujeme ruský lék, zda skutečně odpovídá tomu, co deklaruje výrobce Avifaviru? Generální ředitel ruského fondu přímých investic Kirill Dmitriev řekl: „Vzhledem k rozhodnutí amerických orgánů o koupi téměř 100% vyrobeného remdesiviru v nadcházejících měsících a nedostatku účinných léků na světovém trhu je Rusko připraveno pomoci ostatním zemím v boji proti koronaviru a zahájit export Avifaviru.

Ale my jsme grandi, my se budeme draze nechat opět vydírat západem!

Těch šíleností je víc: musíme zaměstnávat Ukrajince a Poláky a právě v těchto místech jsou ohniska koronaviru, za které nás Slovinsko a nyní se připravují další státy trestá. Přitom ekonomové nazvali naši "nezaměstnanost" pseudozaměstnaností a tisíce lidí se válí na pracáku. Českých. A v tomto okamžiku sem tahat  agenturní Ukrajince díky podvodníkům z Polska, kdy už dávno se jednalo o prudké redukci těchto podvodných, přemnožených agentur?  Měli bychom je všechny okamžitě poslat domů a už i šéf odborů Středula začíná toto kritizovat. Gastarbeiteři nemohou být přínosem, když naši lidé dostávají v zaměstnání výpovědi.

Takže zde se rozbíhá opět pandemie, schválili jsme jediný lék - americký remdesivir, který je navíc škodlivý nejen na játra a podporujeme to vyloženě zločinem agenturních pracovníků, které řídí otrokáři Poláci a jako jejich otroci jsou k nám zavlečeni Ukrajinci. A díky tomu, že se jejich trasování nedá dohledat, navíc neumějí žádnou schválenou řeč včetně ruštiny a angličtiny, pandemie opět sílí.

A USA se smějí: stačí vyhlásit sankce a čeští politici se plazí po kolenou. Za blbost se prý vždy platí.

Aby bylo jasno i pro probruselské fanatiky v čele s BIS a Hamáčkem: nikdo z nás laiků neví, který z nich je lepší. Pokud je však na trhu možnost levného léku, který je údajně ještě lepší než remdesivir, je založen na již odzkoušené  bázi favipiraviru a my ho ani neotestujeme, tak je to na odstoupení ministra zdravotnictví, nebo na vystoupení z Evropské unie a odstoupení vlády, protože vláda se má starat o svůj lid jakýmkoliv způsobem, aby ho ochránila a nepodléhat tlaku cizích mocností!

 

 Související (další doplňující důkazy a fakta - jak to do sebe zapadá stále víc)

ŠOK! Rusové jako první na světě spustili sériově lék na COVID - 19 koronavirus!

Všichni buršové Boha Schapira - velvyslance USA v ČR na Fórum 2000

 

 Malé dovysvětlení: remdesivir měl být lék na ebolu a jaksi se nepovedl, byť do něho vložily USA miliardy dolarů. Tak se ho snaží prodat za každou cenu na jakoukoliv nemoc, hlavně aby USA netratily? Je to normální? A naše vláda poslušně mlčí? Ani slůvko zpochybnění? (Pokud to někde nezapadlo a my to nezaregistrovali)