Aby bylo jasno: smrt nevinných lidí je hrůza a pokud je to navíc úmyslné, tak je to zrůdnost zrůdností. O tom žádná. A ironizování je hnus. 

 

Pak je zde ale další aspekt, který přehlédnout nejde: práskač Jurečka, nenávistná Černochová a další, co hodnotí každého jinak a justice, která si záhadně všímá pouze výroků, které padají od členů a lidí, nesouhlasících s EU a válkami NATO a souhlasícími s EU. A to je druhá část, nepochopitelná a i ta by měla být postihována!

 

MĚŘME VŠEM STEJNÝM METREM

a zmizí polovina nenávisti.

Zde se nikdo z těch "správných" nepohoršuje. Jurečka a Černochová jsou v klidu:

„Soud má za to, že se nejedná o trestný čin, je přesvědčený, že by tato věc neměla být řešena v trestněprávním řízení,“ konstatoval ve stručném odůvodnění samosoudce Miloslav Sládek.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/jesenicky-exradni-lang-vyzvou-k-podrezani-zemana-nespachal-trestny-cin-rozhodl-soud.A200520_160554_ln_domov_ele

Status předsedy jesenické ODS Martina Langa

 A je beztrestný (nepravomocně) i když toto po rozsudku oznámil:

To by se z něho akorát stal mučedník. Očekával jsem, že tím probudím u svých přátel nebo podporovatelů nějakou snahu s daným stavem něco dělat,“ vysvětlil.

Zločincům se omlouvat nebudu
Martin Lang

 

Ani toto Jurečku, ani Černochovou netrápí: Vzpomeňme, jak se v květnu 1996 v interview s Lesley Stahlovou zdála Albrightové cena půl milionu mrtvých iráckých dětí – obětí sankcí jako docela přijatelná...https://pbs.twimg.com/media/EM9eKs2WwAAv_iq.jpg

A to i přesto, že po sankcích a válce se zjistilo, že jedna zrůda se hodila NATO k rozpoutání běsnění v Iráku a nakonec Bush připustil, že dokonce všichni lhali, aby mohli Irák rozmlátit a Saddáma zabít.

 Pak příjde ironická (samozřejmě neeticky napsaná) černá kronika, a nenávistí, rasismem a udáváním se to od těch udatných Jurečků  a Černochových jen hemží. (Nedávno Jurečka pana Petra Paulczyňskiho.)

Jeden server zaklínající se vlastenectvím přinesl zcela nechutný a xenofobní popis tragédie v Bohumíně. Nesdílím ho, nechci tu odpornost šířit. Každý lidský život má stejnou hodnotu a takové texty nelze tolerovat. Upozornila jsem již @jhamacek. Policie už koná.

Aktivní Černochová posílá do Afghanistánu naše kluky, ač se ví, že i odsud se USA už stahují a smrt mnohých z tisíců dětí byla nesmyslná. To jejímu srdíčku nevadí.

Měřme všem stejným metrem, jinak nenávist ve společnosti bude gradovat a pak se zapomene, kdo měřil každému jiným metrem, kdo si přihříval politickou polívčičku a ve skutečnosti je tím pravým zločincem, který přivádí veřejnost do varu.

 

Upozornění

Diskuzi, která by byla vedena stylem "Speibel" budu nekompromisně mazat. To výše z veřejných zdrojů je pouze cíleně ukazováno, jak se NĚKTEŘÍ soudci a NĚKTEŘÍ politici vypořádávají s "korektností" za politické a možná finanční body. VŠECHNO výše je hnus a mělo by být odsouzeno, nikoliv si jenom vybírat rozinky na kariérní vzestup!

 Petr Pokorný