Pan profesor toxikologie ze Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích pro Aktuálně.cz Jiří Patočka  koukne na televizi a vidí, co otrávilo Navalného, zatímco experti lékaři v Německu nevědí, o co jde.

 

Teda, tvrdí to opět dáma z Aktuálně.cz 

Kateřina Vítková

Kateřina Vítková a protože Aktuálně.cz je prý neprolhané alternativní médium, kde se to špičkovými redaktory spojených s témety  bezpečností, konfliktů, uprchlíků a lidskými právy jenom hemží, takže to musí být pravda, i kdyby nebyla.  A pozor, jsem hvězda, neb zároveň studuji mezinárodní teritoriální a také bezpečnostní studia, píše tato SKVĚLÁ redaktorka.

 

Ano, tak tyto nadženy píší nové dějiny toxikologie za pomoci socilních toxikologů a rentgenují přes televizi zdraví lidí.

Co je psáno, to je dáno a Navalnyj je už televizeně vyšetřen. No uznejte, mohl někdo dříve být jasnozřivcem bez televize? Panu  Prof. RNDr. Jiří Patočkovi, DrSc. ze sociálnězdravotního ústavu je 81 let, tak na takový expertní posudek rengenu pžes televizi má (asi) právo. Pokud to ale není další zhovadilost Aktuálně.cz a hlavně další úlet ambiciózní redaktorky.

 

Nuže čtěte

Toxikolog: Lékaři mohou jen doufat. Jed, který otrávil Navalného, je extrémně účinný

nadepsala expertka z Aktuálně.cz.

Navalnyj byl otráven. Patočka si je jistý. Viděl to v televizi, pacienta osobně neviděl, neviděl ani výsledky krve. Dokonce ví, čím byl otráven. Německo prý může zrušit nemocniice a expertní špičové ústavy, pan Patočka v 81 létech le lepší šaman. A toto je napsáno:

Ruský opozičník Alexej Navalnyj před kolapsem velmi trpěl. Jed, který jej při letu do Moskvy otrávil, způsobuje teplotu a silné křeče, popisuje v rozhovoru pro Aktuálně.cz Jiří Patočka, profesor toxikologie na Zdravotně sociální fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Zároveň dodává, že berlínští specialisté, kteří ho léčí, mohou jen doufat, že se z kómatu probere a bude v pořádku.  

Zajímavé, jak 81 letý Patočka expert profesor ví přes televizi, že je Navalnyj otráven a čím?

 

Jenomže v témže článku pan profesor odpovídá:

Podle lékařů je Navalnyj mimo ohrožení života, ale je udržován v umělém spánku. Dá se říct, v jakém je stavu? 

Všechny informace jsou přísně tajné. Toho, co se dostane ven, je jen minimum, a je otázka, jestli je to pravda.

 

Ano, čtete dobře, pan profesor přesně popsal, co by bylo, kdyby bylo, informace jsou PŘÍSNĚ TAJNÉ a asi to řekl poctivě a upřímně, aby z toho posléze mladá ambiciózní soudružka redaktorka Kateřina Vítová na zadání Aktuálně.cz z toho udělala prasárnu.

Jestliže je informace přísně tajná, pan profesor diagnózu udělat nemohl a sám to přiznal, tudíž Vítová je manipulátor a podvodnice a Aktuálně.cz za to nese zodpovědnost. Kdo dává reklamy na tento dezinformační web a platí Aktuálně.cz a jejich dezinformace, zatímco toto médium obviňuje z dezinformací jiné?

Nikdo zatím nic neví, takže napsat, že byl otráven, je mediální ZLOČIN!

Zde je jasný důkaz. Další z AKTUÁLNĚ.CZ!

A takto s lidmi manipulují větší média podporovaná Bruselem a Evropskou unií. A to pojmenování soudružka redaktorka  je spíše urážka komunistů...

 

Doplnění: pane profesore, jsem si jist, že jste diagnózu nedělal a už jenom věta o přísně tajném to potvrzuje. Proto se Vám na dálku omlouvám, že jsem Vás pro čtenáře ve tří čtvrtinách článku pro pochopení dehonestoval.

 Související odjinud

Lež Aktuálně.cz? Petr Žantovský odkryl fakta o Jánu Kuciakovi ...