A hned úvodem jednoznačně - jsem absolutní nevolič ANO z nepřekonatelného důvodu: teror na obyčejné občany od Jourové, kterou dosadil Babiš s prodlouženou rukou cenzorů Hamáčkem a zločin zadlužení, kdy dluhem se máme prodlužit k prosperitě, a kdy dávno mohla vláda seškrtat zbytné, zlikvidovat cenzorní a dezinformační politcké neziskové organizace včetně statisíců nesmyslných státních úředníků a na ně napojených šílených nemakačenků zaplňující tisíce kanceláří a budov. Prostě ušetřit více jak 200 miliard.

 

Bohužel, tisíckrát bohužel na naší politické scéně není ani jedna strana, která by měla program tyto zrůdnosti zastavit. Pouze se rvou o kořist.

(Vidíme to v dnešním Senátu, který volilo tak málo lidí, že je prakticky protiústavní a protidemokratický, protože občané ho jednoznačně odmítají a volí nohama, přesto se rvou o statisícové funkce a výlety na Tchaj-wan.)

Všechny, skutečně všechny strany řvou, že je nutné ne půl bilionu, ale bilion, dva přidat a přitom o sobě tvrdí, že jsou pravicové, šetřivé. ODS chce k šílenému dluhu přidat další peníze i zlodějským živnostníkům, stejně jako Piráti, ČSSD, STAN či TOP 09. O ČSSD a o rozvratu financí ani nemluvě.

 

TOTO JE VÁŽNĚ NABÍDKA A PROGRAM PRO OBČANY - ANTIBABIŠ?

 

 

Pozor, krátce co je zlodějský živnostník, aby nedošlo k omylu

Pokud nějaký šmejd kašlal na české turisty na letišti Ruzyň, na Staroměstském náměstí, v Českém Krumlově apod., a bral pouze bohatou klientelu s cenami 1000Kč za oběd a pivo od 50Kč do 100Kč a víc s dýšky mezi 500 - 1000Kč za stůl a nyní ti, které urážel, mu mají platit 50 000Kč měsíčně, protože zahraniční klientela není, je to zločin stejně tak jako Schillerové a Maláčové, které těmto zlodějských šmejdům chce rozdat naše peníze.

Nebo zpěváci, OSA, která nás okrádá kudy chodí, ale nyní máme jejich tučné zisky ještě navíc dotovat, aniž sami máme.

Prostě vláda, odbory a pravice okrade ty, co poctivě pracují a ještě udělají dluh, aby šmejdi mlaskali a chrochtali dál. Tolik bleskově na vysvětlenou rozdíl mezi podnikatelem v restauraci na vesnici a šmejdem, žádajícím Antivirus 50 000Kč měsíčně že je doma a nechce jinde pracovat.

 

Pokud tedy (slyšíme v televizi a rádiích, či čteme na skutečně maistreamových dezinformačních webech) že vláda je nekompetentní a neschopná a blbá a hnusná od těch, co nepředloží absolutně nic a jejich jediným programem je antibabiš a rvačka o funce, odmítám tento politický hnůj brát na vědomí. Vždyť (dle vžitého názvu) opošmejdi chtějí rozvrátit včetně Středuly a podnikatelského svazu finance ještě rychleji, abychom se stali věčnými vazaly Bruselu, než tato vláda!

Tak sakra, jaký program předložila opoziční politická banda fušerů mimo rvačky o dobře placené funkce? Vyhodíme špatného, abychom nasadili přímo zločince, neschopné či všehoschopné Řeporyjce a spol? Ne, nikdy se nepřipojím k tomuto zvěrstvu nenávistných Soukupů na Barrandově, Kocábům, Fialům, Řeporyjcům či Antifa Bartošům.

Celý život jsem se snažil žít poctivě a nyní tuto zásadu neporuším. Přesto, že jsem absolutní nevolič ANO z důvodu popsaném v úvodu!

Petr Pokorný 

 

 P.S. Ano, jdu proti proudu, avšak nikoliv z lásky k Babišovi, ale z jasně definovaných důvodů. A podpásovka, že o týden dřív měl vědět, co udělá Covid-19 koronavir, když i dnes slyšíme od mnohých že je to vymyšlený zločin a nic takového neexistuje je mi tak odporná, že mnohé lidi odepisuji. Přitom je to samé na celém světě, stejně jako to, že nám někteří předhazují úžasný Tchaj-wan ostrov, když my jsme země uprostřed Evropy a přes nás proudí Covid křížem krážem včetna statisíců zahraničních pracovníků a naší prapodivné mládeže, která by ráda ještě více pandemii rozšířila, aby staří vychcípali. Snad jedině Trikolóra předkládá věcnější ekonomickou oponenturu s paní Šichtařovou a podobnými, ale zatímní 3 - 4 procentní volitelnost příliš šance na změnu zatím nedávají. A ostatní jsou dnes paraziti, protože do politiky už slušní a kvalitní nechodí. Stydí se, pouze se tam uhnízdil odpad. A vyvraťte důkazama, že výše napsané je lež. Důkazama prosím. Děkuji!