Vážně ten teror a vyvolávání hrůzy v zájmu sledovanosti není trestným činem, na Čt 24 dokonce 24 hodin denně? Vážně nemá dát ministerstvo zdravotnictví trestní oznámení na tyto šmejdy, kteří vyvolávají paniku, děs a hrůzu, aby se jim zvedl koláč sledovanosti a oni se dmuli pýchou, jak jsou úspěšní, byť každý psycholog potvrdí, že u lidí (citlivějších) to vyvolá nezvratné doživotní poškození a druhotně může vyvolat rakovinu a další nemoci vznikající děsivým stresem a hrůzou?

 

Jenomže pak zde máme další závažné otázky, na které nám zatím nikdo neodpovídá

Jak je možné, že na Čt24 a na Barrandově vykládají nevzdělaní Piráti, Pekarové či Rakušanové a další prapodivní extremisté o imunitě, co se má dělat, jak kdo je nekompetentní, jak kdo vytváří fake news, neboli zhovadilosti, ač ty zhovadilosti svojí nekompetentností sami vytvářejí. A mluvící hlavy na Čt24 či Barrandově Soukupem nás straší dalšími a dalšími zhovadilostmi, jenom aby zaútočily na Babiše, ač jejich tupost je do nebe vynášející. A Hamáčkova parta šmíruje diskuze na internetu, ale tento teror na labilnější, osamocené spoluobčany a dle selského rozumu trestné činy přehlíží.

 

Přesto by ministr Prymula měl některé závažné nesrovalosti vysvětlit.

Mají, nebo nemají "Klausové" pravdu, když tvrdí, že matematicko-logický výklad kulhá? Nikdo nepochybuje, že roušky stejně jako počty zemřelých svůj význam mají a další výklad je zbytečný jako nosit dříví do lesa. Ale pak jsou tu další VÝZNAMNÉ NELOGIČNOSTI, na které nikdo zatím odpovědi nedává.

  1. Denní přehled počtu provedených testů (včetně opakovaných testů u stejné osoby). Ač toto je přímo na stránce MZCR u covidu, je to popíráno jako hoax a fake news lidmi kolem Hamáčka, Pirátů apod., a toto přebírají i novináři. Například  - Fake news na protestu. Jeden nemocný za tři, Prymula má skandál v USA, zaznělo: „Nedej bože, za týden se to zopakuje a už marodí tři, přestože jste pořád sám. Když se ale za týden uzdravíte, dva nemocní zůstanou,“ dodal. Jde přitom o dezinformaci.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/demonstrace-proti-vladnim-narizenim-dezinformace-hnuti-obcanske-nespokojenosti-protest-praha-starome.A201019_093753_domaci_knn

    Vtip je v tom, že včera na Barrandově rozzuřil Soukupa rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima, který to potvrdil a jaká je potom vypovídací hodnota počtu testů a nemocných?
  2. Jak je možné, že nakažených je "pouze" třetina z udělaných testů, když na testy chodí převážně lidé zasažení covidem, nebo lidé, předpokládající, že covid mají? Nemá být počet zasažených kolem 90% a nikoliv kolem 30%?
  3. Zločin vyvoláváním paniky opět na Čt24 a Soukupem na Barrandově o děsivém scénáři lidí, válejících se na ulicích s covidem a vytvářením hrůzy v zájmu sledovanosti, že černé sanitky jako mrazící boxy budou po nocích tisíce mrtvol odvážet někam do bezedné jámy. A opět včera skvělý rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima vyloženě seřval šíleného Soukupa na Barrandově ať nevytváří dezinformace a dokonce přinesl tabulku, kde je počet volných míst a možnosti v našem robusním zdravotnictví od počátku pandemie přibližně stejné, protože těch šest set je prostě kapka v moři. A "Obchodníci s deštěm", neboli podvodníci v zájmu sledovanosti by měli zavřít huby. Dokonce jsou nemocnice díky covidu využívány jako hotely, kdy tisíce relativně zdravých lidí zabírá lůžka, protože se nemá kdo o ně starat a mohli by být v prázdných hotelích a ubytovnách.
  4. Další dezinformace Tchaj-wan a jejich úžasný boj s covidem, kde dohledali malý počet nakažených. (Opět to vyřvává extremistická opozice kolem Vystrčila (ODS), Pirátů a dalších, nepřetržitě defilujících na Čt24 a Barrandově. Zde ani není třeba nic dodávat. Stačí se podívat na tabulku (níže), kolik testů dělají oni a my. A tabulka, která vyvolává další pochybnosti. https://u-blogidnes.1gr.cz/blogidnes/article/0/75/759220/759220_article_photo_aa17yj4_900x.png?r=27bq
    porovnání a čtete dobře - počet testů na Tchaj-wanu např. 19.10 je 316!
  5. A pak Německo: vrátí nám všechny lékaře a zdravotní sestry, kterým jsme zaplatili vzdělání, Němci si namastili kapsy (ušetřili, protože vzdělání nás stojí příliš peněz a vidíme to v USA) a nyní se vytahují, jak nás ožebračili? A že za naši tupost nemohou, když jim zaplatíme profesory a školy - neboli celé kvalitní vzdělání a pak si je Němci ukradnou, protože mají lepší směnný kurz a tím jim mohou dát větší výplaty? A opět naše vláda stále mlčí: proč?
  6. Na Čt24 tvrdí, že reprodukční číslo stále stoupá a je vysoké. Přitom oficiální data jsou jiná! Opět: kde vzniká rozpor v načítání dat? Reprodukční číslo, tedy číslo, které udává, kolik lidí nakazí jeden pozitivně testovaný na koronavirus, už několik dní neroste. V neděli podle výpočtů skupiny analytiků Data Against Covid kleslo na 1,3 a drží se na něm. Teprve až klesne pod 1, bude to znamenat, že nákaza ustupuje. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) během zavádění opatření řekl, že cílem se srazit R na 0,8.
     

    Číslo dosahovalo hodnot kolem 1,5 v polovině září a pak opět 9. října. Od té doby lehce kleslo. Očekává se, že by se pomalu měla projevovat opatření přijatá od 14. října, kdy se zavřely školy a restaurace. Ministr zdravotnictví Prymula řekl, že podle něj bude nakažených přibývat do konce října. Od 2. listopadu plánuje otevřít první stupně základních škol.

Těch záhad je až příliš a není divu, že lidé nevěří. A opět naposledy slova rektora Karlovy univerzity Zimy (včera byl skutečně excelentní - Barrandov Live, kdy udělal ze Soukupa idiota a několikrát ho seřval, takže to se Soukupem málem seklo) který mnohé právě seřváním Soukupa odborně vysvětlil: když dávám virostatika či chemoterapii, tak nemohu zjišťovat výsledek hned po první dávce, ale musím dát všechny dávky a pak čekat, zda lék zabere. Zatímco novináři žádají výsledek hned po první dávce. Ale takto léčení nefunguje. A stejné je to nyní s covidem. A tupost či nepříčetnost Soukupa vyvrcholila, když začal blekotat, že dávky Prymuly se musí dostavit ihned, protože se nejedná o jednoho nemocného s rakovinou, ale miliony lidí. Zda je, či není Soukup idiot v zájmu nenávisti vůči Zemanovi a Babišovi si rozhodněte sami.

Problém je, že za touto idiotskou nenávistí se pak ukryje totální rozvrat ekonomiky díky rozhazování vlády a politický marasmus stoupá. A většina občanů pak nerozezná, kdo lže a vypouští dezinformace formou: zloděj křičí, chyťte zloděje!