A celý ansábl je propojen přes zvěrstvo Šarapatky, Řeporyjce z ODS a můžeme pokračovat: je to normální, aby zde vládla a poroučela taková špína? Bolševik generální Dvořák mentoruje radní Lipovskou a káže o morálce? Prý se stal komunistou, aby mohl za komunistů do Brazílie. Za komunistů! Také se vám chce zvracet?

 

PRAVDA SE STALA LŽÍ A LEŽ PRAVDOU

Jaké jsou dva největší zločiny České televize

  1. Naprostá neprůhlednost hospodaření a mzdová zařazení
  2. Totalitní zpravodajské a publicistické pořady s naprostou absencí svobody slova a plurality

O hospodaření netřeba více rozepisovat. Nikdo neví, za co se utrácí peníze, komu se dávají paníze, kam proudí peníze a na jaké projekty jdou peníze. Takže klidně přes dotace se může platit pornoklub a říkat tomu třeba dotace pro Ústav nezávislé žurnalistiky. Je to tak (ne)průhledné, že by i Stanislav Gross se strýčkem Vikem žasl nad křišťálovostí...

 

Vysoce inteligentní "Aňa Geislerová", která nemá ani základní vzdělání, tudíž hérečka par excelece: to fakt nemá chybu!

 

Hana Lipovská v letech 2010 až 2015 obor hospodářská politika na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity (získala titul Ing.), kde pokračovala doktorským studiem a od roku 2017 působí jako asistentka na katedře ekonomie.

 Anna Geislerová: „Zrovna já nejsem úplně ten typ, který by mohl dětem doporučovat, aby se věnovaly škole, protože já jsem skončila se základkou,“ prozradila pro Sedmičku Aňa s tím, že do ničeho jiného už se pak nepustila.

 

Mno, ta Aňa, která nemá žádné vzdělání, samozřejmě netuší ani ve snu při válení se ve filmech, že existuje práce jako jsou ekonomické knížky:

Ing. Hana Lipovská

 

A zatím v České televizi mlaskají a žerou: za patnáct dnů v měsíci v práci Čt si Andrea Kerestešová a Roman Vojtek vydělali přes 150 tisíc korun. A podle informací Aha! si Slovenka Kerestešová v České televizi vydělala dohromady až 6 milionů korun. A hérečky řvou, že je covid ožebračuje, chcípají hlady, jak vyřvává stále Hrušínský, či malinko duševně jiná Aňa Geislerová. A jaksi nedokázala zjistit, že

Bolševický prominet Hrušínský , který se nestyděl přijmout role v každém bolševické filmu či seriálu Hrušínský se nestydí moralizovat a kázat o bolševicích? Proč hrál v Saxaně, místo aby s námi byl na Václavském náměstí a protestoval?

Kvůli lidem, jako je Zahradil, Klaus, a jejich třicetiletému úsilí – je v ČR důvěra k západním spojencům v EU nižší, než by mohla a měla být. Zahradil stojí fakticky pevně po boku pročínského a proruského prezidenta i premiéra. Jak by řekl pan kardinál Duka – po ovoci poznáte je,“ dodal prominent adorovaný bolševiky Hrušínský. Europoslanec umělci vrátil jeho úvod a připomenul Hrušínského podpis pod Antichartou či jeho covidové pochyby. „Signatář Anticharty (dnes se ovšem dovolávající Havla) a ‚chřipečkář‘ Jan Hrušínský mi věnoval na Facebooku sáhodlouhý hysterický status, který stojí za napostování, protože skvěle odkrývá způsob uvažování části naší umělecké obce. Takové volné pokračování paní Geislerové. Zkrátka ‚drama queens‘, jako když vyšije,“ ohodnotil s poukazem na Hrušínského hereckou kolegyni, jež v hodnocení aktuální situace kolem Rady ČT také nezaostává a ekonomce Lipovské již kupříkladu doporučila výlet na MFF.

Proč bolševická karikatura generál Petr Pavel hltal soudruhy v Moskvě místo aby s námi na Václavském náměstí protestoval?

A co špína soudruh ředitel Dvořák toliko dokonce generální v Čt, který nám káže vodu a sám chlastal víno? Lidové noviny nyní Dvořáka obviňují, že na otázky ke své komunistické minulosti opakovaně lhal, když uváděl, že byl pouze kandidátem na členství v KSČ. Já bych jednak opravil tu komunistickou minulost. Já jsem nebyl členem KSČ, já jsem byl pouze kandidátem, řekl Dvořák v den svého zvolení v Událostech, komentářích na ČT 24. Proč se kariérista chystal přes bolševiky do Brazílie místo aby s námi na Václavském náměstí protestoval?

Soudruh generál Pavel, soudruh generální Dvořák, připočteme bývalé bolševiky jako je například Rychetský: to jsou ti praví vůdci, kteří nám ukazují čistotu NATO a Evropské unie?

 

K smíchu, k pláči, nebo k zuřivosti a vzít hole do ruky...

 

 Související

ČT: Úspory, transparentnost...a plnění slibů

Už zase vyhrožují: Halík, Šabatová, Kalousek, Číro, Hřebejk, Moravec, hérečky a umělci...

Poslanci ANO, vážně tento zločin podpoříte? A co vaše svědomí a páteř?