Českými médii prolétla děsivá zpráva, že české pacienty s covidem a rakovinou necháme zemřít, protože naši lékaři a zdravotní personál musí léčit německé pacienty. Premiér Babiš, ministr Blatný a šéf lékařské komory souhlasí: Čecháčci, jste občané druhé katgorie, tak neřvěte!

 

Ne, toto není dezinformace, jak by si naše komando hybridní mohlo vycucat z prstu. Toto je pravda, pouze oznámena decentně, politicky korektním slovníkem:

přesná citace:

Saský premiér Michael Kretschmer nechce ani v současné dramatické epidemické situaci uzavřít hranice s Českou republikou. Drážďany proto nyní vyjednávají se spolkovou vládou o tom, jak zachovat výjimku pendlerům, kteří za prací do Saska dojíždějí. Kretschmer na volebním sjezdu Křesťanskodemokratické unie (CDU) kancléřky Angely Merkelové řekl ČTK, oznámil natvrdo,že bez českých lékařů a pečovatelů se saské zdravotnictví neobejde. Bere prý málo ohledu na Česko kvůli pendlerům,“ řekl Kretschmer s tím, že kvůli zahraničním pracovníkům jedná Sasko se spolkovou vládou. „Je obecně známo, že bez českých lékařů, pečovatelů a sester bychom nemohli udržet zdravotní péči,“ zdůraznil.

 

Sakra a co my? Proč si Němci nezaplatí své studenty a své děti na lékaře a zdravotní sestry? Proč jim to platíme my?

 

Je nouzový stav vlády na ochranu českých, nebo německých pacientů?

Blesková zpráva pro poslance před dnešním zasedáním - odesláno

Žádáme poslance České republiky, aby zařadili bod o vyjádření k šílené situaci, projednávané ve čtvrtek 21.ledna 2021

Zdravotnictví je na hraně kapacity, hrozí kolaps. Musíme prodloužit nouzový stav!

 Tvrdí to vláda, šéf odborů Kubek a další.

A v téže chvíli se nám vysmívají němečtí vůdci, že musíme zachovat otevřené hranice s Německem, protože naši lékaři a zdravotní personál musí léčit přednostně německé pacienty! A že pro toto výjdou vstříc! Kretschmer dokonce drze oznámil, že Sasko jedná se spolkovou vládou. „Je obecně známo, že bez českých lékařů, pečovatelů a sester bychom my, Němci, nemohli udržet zdravotní péči,“ zdůraznil.

Takže v nouzovém stavu českou vládu nezajímá, že naše české zdravotnictví je údajně v kolapsu, ale nechá léčit české lékaře a pečovatele přednostně pacienty v Německu a český občan druhé kategorie může klidně umírat? Tak k čemu je nouzový stav České republiky dobrý pro české občany?

A Petříček z toho jásá!

Tomáš Petříček

@TPetricek

Dobrá zpráva! Dnešní jednání se saskou ministryní Köpping dopadlo skvěle. Po českých pendlerech bude Sasko požadovat jen jeden antigenní test týdně, a to až od 18. 1.

 Petříčku, pro koho? Pro Němce?

A čeští pacienti plačte!

 

Parlament České republiky svolal schůzi z důvodu:

České zdravotnictví je na hraně kapacity - pro Čechy nejsou zdravotníci

Ve čtvrtek zasedne Poslanecká sněmovna, aby rozhodla o prodloužení nouzového stavu kvůli epidemii koronaviru. Požádala ji o to vláda Andreje Babiše. Deník Aktuálně.cz se s žádostí kabinetu seznámil. Poprvé před sněmovnou oficiálně přiznává, že nemocnice kvůli náporu pacientů s covidem-19 omezují standardní péči. Kvůli nakažlivější mutaci viru dokonce varuje před kolapsem zdravotnictví.

To přece ale není normální, aby čeští lékaři a zdravotní personál jezdil léčit Němce do Německa a český pacientům hrozila kvůli tomu smrt! Česká vláda zešílela? Je nouzový stav v České republiky pomoc Německu a náše ekonomika se hroutí?

Toto je zločin, neskutečný zločin české vlády: proč nepošle nótu do Německa, že čeští lékaři budou léčit české a nikoliv přednostně německé? Na to přece vyhlášení NOUZOVÉHO stavu je, nebo ne?