Všimli jste si meziplanetární záhady, že prý údajně prezident Zeman urazil ženu? A když my tvrdíme, že rodina je muž, žena a dítě a nikoliv gender dle Institut EIGE a LGBTQIA, tak nás americká ambasáda uráží až do nebes, že tyto zločiny nesmíme vyslovovat. A titíž nyní hrdě stylem Prague Pride ječí, že "Zeman je na ženy hulvát"?

 

Každá revoluce požírá své děti

a jsme u stále stejného problému, kdy jakési Piráty a jejich prapodivné souputníky včetně Jourové uráží rozdělování společnosti na muže a ženy, a hned při první příležitosti zapomenou na "Přísahu hrdosti" a bojují za práva žen, které neexistují.

A opět, toto nepatří vám, normálním lidem - ženám, ale je to nasáno stylem pro blbé: pro trolly, jako je „Analytička“ z Evropských hodnot Špalková, „expert“ na dezinformace Vrabel a „mluvčí“ Českých elfů Kartous, Piráty a další si doplňte sami.

Kdyby se takto choval k mé manželce, tak bych na pana prezidenta vyjel, protože moje manželka je žena, moje děti jsou naše děti, ale jak máme vědět, co jsou moderátorky Primy, patřící k CNN? Přece USA a Brusel a kdo je víc, je nám vštěpováno trolly za těžké peníze z Evropských hodnot. A pokud paní moderátorka je něco jako TO  a nikoliv jako žena a řekla to i prezidentu Zemanovi, pak se choval přiměřeně jako rovný k rovnému, jako muž k muži.

Kdo z nás ví, zda na Primě patřící CNN je Terezie Tománková žena, nebo muž? Asi by to měla před debatou říct jasně a pak my osouhlasíme, nebo odsoudíme vyjadřování našeho prezidenta. Ale bez důkazů obviňovat nesmíme, to mohou pouze Piráti, Evropské hodnoty, Konspirátori.sk a Čeští američtí Elfové s vůdcem Vrábelem ze Semantic vision.

 Hřebejk
 Se Zemanem jsem se potkal jen jednou, na diskusi v ND u Tomáše Sedláčka na téma "Humor v politice" Smrděl chlastem, říkal dementní blbosti a strhnul Kláru Samkovou k soutěži, kdo je větší rasista.Smradlavej, nechutnej a prolhanej píčus, o kterýho bych si neopřel kolo.Pojďme dál.

 

 Černochová
 Dnešek telegraficky i pro nediváky: Moskevský protokol prakticky podepsal, lhal, sprostě urážel moderátorku - přestože se sám absolutně znemožnil slovy, která mu snad musel nakukat někdo z GRU - že velí” i Policii ČR? Ne, fakt nevelí. Díkybohu! Píše se 04/2021 a v tomhle žijeme.
 

 Takže vážené Evropské hodnoty a "inteligentní Elfové": je na vás, zda se máme chovat k ženám, jako ženám, nebo něčemu, co neexistuje.

 

Vysvětlení:

americká demence se přesouvá do západní Evropy a jak funguje Prima CNN nevíme. Třeba už i Karafiátovi Broučci jsou "sexistické" v USA. A jsou zakázány! A kam patří CNN je jasné:

CNN

Společnost
 

Cable News Network je americká kabelová televizní společnost založená v roce 1980 Tedem Turnerem a Reesem Schonfeldem. V době svého založení byla CNN prvním kanálem poskytujícím zpravodajství 24 hodin denně a první čistě zpravodajskou stanicí v USA.