A ani nečekali, až  utichne fraška "Vrbětice" a už jedou, protože ví: zatímco Rusové při ataku výhrůžek ratingu, ropného šoku a runu na ruské banky se nepodělali a zametli s USA, takže dnes mají USA díky americké totalitě největší dluh v historii, kdežto konečně svobodné Rusko se dluhů zbavilo, tak naši kolaboranti nezklamali:

možná za mrský peníz jsme ztratili sebeúctu, Českou republiku a zalezli jsme do konečníků amerických služeb a vůdců. A historie se opakuje: naši vůdci a pár šmejdů vítalo Adolfa Hitlera na Václavském náměstí a nadšeně hajlovalo s německými okupanty, pak pár šmejdů a "kováků" pozvalo okupanty Varšavské smlouvy v čele se SSSR a nyní zase zde máme vojska NATO, USA, Dragouny a naši vůdci je nadšeně vítají a opět hází "Viktorky vítězství"!

 

Dostavba jaderné elektrárny, blokování Sputniku V, ruské ropy a plynu Nord Stream II

A americký velvyslanec Schapiro udělal z Havla blbečka

Už je to uděláno, už je to hotovo

(upekli to za nás bez nás)

A stačilo k tomu málo: třídenní výhrůžka Rusku válkou v době, kdy nás nahnali do sklepů a krytů. Jako v roce 1938 a pak nastala doba temna a hrůz.

Výsledek je hotov, léky jsme nesměli dostat, (pouze americké vakcíny, drahé a podivné), zavřeli nás do sklepů a zděšeným občanům vysvětlili, že nás vyléčí nejdražší jaderná elektrárna americká, nejdražší plyn americký a nejdražší benzín a nafta (z břidlic ropa) a vykoupí nás ze všech hříchů!

 

Westinghouse  potvrdil, že má zájem o Dukovany

Vrbětice (PRÝ) nehrají roli

Změnu tónu nelze přeslechnout. Ještě před pár týdny Westinghouse mluvil jen obecně o zájmu posazovat „po celém světě“ bezuhlíkovou energii a být partnerem států při dosahování jejich cílů v oblasti čisté energie a klimatu. O Česku ani slovo. A stal se zázrak: „Zájem a nadšení společnosti Westinghouse přinést naši technologii do České republiky jsou trvalé. Situace z minulého týdne skutečně ale věřte skutečně neměla na náš zájem žádný vliv. Proces tendru vede vláda (???) a my jako nezávislá společnost jsme nadále připraveni podporovat potřeby vaší země,“ uvedla manažerka Westinghouse  Marta Newhartová. (A TUDÍŽ ASI NEZISKOVĚ)

Věřte, my to děláme Z LÁSKY k českému lidu

A ta nezávislost české vlády se zjevila jak zjevení

Najednou v sobotu vystrašení a podělaní dva členové vlády (nějaký Babiš a Hamáček) oznámili, že zaútočili na Rusko, mají podporu NATO a spřátelených armád, že v sobotu večer jim přilétla zpráva sovětského TASSu z Moskvy, nebo z BISu, ono je to totéž že zde jsou dva robocopové a bouchají cestou a jsou údajně superagenty Moskvy, že cestou rozlévají novičok a my z těch sklepů nesmíme vycházet a že je to ložené, neb to oznámilo ústředí Bellindgat - magická parta šamanů, co vloží ruce na klávesnici a vidí neviditelné a slyší neslyšitelné, protože šamani mají svá kouzla...

Tak takovouto idiotštinu předkládají vyděšenému lidu na zlatém podnose veřejnoprávního nikdy neprolhaného média České televize a je záhadou, že na tento podvod zdá se, i hodně lidí naskočilo. Nebo politiků, nebo kdo?

Každopádně Schapiro se směje, až se za břicho popadá, protože část prodejného, zkorumpovaného národa na tuto strunu naskočila anebo zmateně poslouchá, co se to vlastně děje.

 

Není moc skutečných elit, kteří zachovávají chladnou hlavu a ptají se po důkazech ve Vrběticích

"Myslím, že ta kauza nepůsobí jako vykonstruovaná jenom na mě. Jsou to všechno jen domněnky a ta účelovost je naprosto evidentní. Jsem přesvědčen o tom, že celá tato z nebe spadlá kauza Vrbětice je česko-český předvolební problém," uvedl v pořadu Press klub bývalý prezident České republiky Václav Klaus.

Záznam rozhovoru naleznete zde: https://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/press-klub/vaclav-klaus-vrbetice-jsou-z-nebe-spadla-predvolebni-kauza.shtml

 

A my zíráme, jak díky covidu udělaly USA z Čechů debily.

Nás starší může jedině těšit, že náklady bude nést generace voličů Pirátů , STANů a ODSáků,

protože mladí prý rádi vše zaplatí násobně, neb my starší jsme šetřílkové a tudíž nevzdělaný starý odpad pouze se školou života!

To prý tvrdí průzkumy!

 

A co Drábová jako jaderná bába?

A je čas pokládat otázku:

Kdo SKUTEČNĚ hájí Českou republiku a kdo je kolaborant?

 

 Související

Neskutečné, Žáček (ODS) v podstatě potvrdil, že Zeman měl pravdu a současně ho urážel!

Chudák Babiš: díky Rusku zesměšnit BIS a odhalit Kundru jako ricinového blba...

Babiši, Hamáčku, já vám, natož Koudelkovi BIS naprosto nevěřím a předkládám věcné důvody.

Americký teror se zvyšuje: odmítáte základnu proti Moskvě? Koupíte Westinghouse!

Pompeo přiletí vydírat. Co udělá Babiš, a vyrazí s ním prezident Zeman dveře?