Učebnicový příklad, jak ve skutečnosti pracují ti, kteří druhé osočují z hybridních hrozeb a manipulací. Otřesné, skutečně otřesné.  Neuvěřitelná manipulace  s lidmi, kteří svojí nevšímavostí (čtením nadpisů) nemají šanci dohledat pravdu, zda je Evropská unie pro nás výhodná, nebo nevýhodná. Zanalyzujme si jeden skutečně manipulativní text jako  odstrašující příklad a pak můžeme tento seriál o hledání pravdy a důkazů zda opustit Evropskou unii předložit všem občanům.

 

Na začátku je lež, kterou nikdo nenapsal. Pak se posune pět slov a změní se význam.  Pouze jsou vytažena čísla, která souhlasí. Pak se dehonestuje text, který se označí za HOAX, aby se následně zeptali uznávaných expertů pracujících, zda ten změněný text o pět slov je lež, což experti jako Šiktařová potvrdí. Bohužel se vše musí sledovat přesně a zatímco ti šmejdi počítají s rychločtenáři nadpisů a obrázků.

 

Kdo má však zájem, zde má důkazní analýzu, jak s námi šmejdi od Čt přes Aktuálně.cz, Demagoga.cz, a můžete pokračovat dále ke konečné ČTK manipulují.

 

HOAX, který prý potvrdila nejen Šichtařová...

 

ČR dosud získala z EU o 695,5 miliardy korun více, než do něj odvedla. Dividendy s tím nemají nic společného

Zde prý experti HOAXY potvrzují. Skutečně? Co vlastně potvrzují?

 

My ty zahraniční investory odradíme, nezůstanou tu, noví nepřijdou, to je opravdu velký hazard,“ varuje hlavní ekonom společnosti Deloitte David Marek.

„Znamenalo by to, že provozovny, které tu vznikly, že kapitál, který k nám na ně přišel, nevydělává,“ upozorňuje ředitelka společnosti Next Finance Markéta Šichtařová.

 

A zároveň veřejnosti předkládají úžasný důkaz

 

Ta čísla jsou pravdivá. Byť jakýsi vážený průměr. Takže to HOAX nemůže být. Ptali se Šichtařové, zda tato čísla jsou HOAX? Ne, ptali se, zda dividendy a všechny další peníze odcházející ven, jsou nezákonná. Nebo dokonce, že zda dividenda se dá započítat státu, když Český stát z ní nezaplatí ani korunu, ale souhlasí s tím akcionáři.

Ale to přece nikdo nerozporuje!

 

Původním mottem Pařátu dnes a co napsal Petr Mach (Svobodní), zda západ na nás prodělává, či vydělává! A najednou jsme jinde! Samozřejmě že otázku položenou Manipulátory a podvodníkem Janem Cemperem nebylo, zda to platí Český stát, ale zda přichází víc peněz do České republiky, či odchází ven!

A zde by jasně musela pani Šichtařová či Marek jednoznačně potvrdit, že my máme pravdu!

 

_______________________________________

DŮKAZY  DŮKAZY  DŮKAZY  DŮKAZY 

 Ten originál za přispění Petra Macha (Svobodní) je zde:

Čím více se blíží eurovolby, tím více slyšíme, jak nám Evropská unie pomohla, jak nutně potřebujeme její dotace, jak náš národ umře hlady a bídou, když nám nebude "Brusel" pomáhat. Skutečně?

 
11. května 2014

 Což bylo součástí této žádosti:

Dotace, dotace, dotace, Jourová. Žádost o informaci od min. Babiše

 

Zde je přesně znění jako důkaz:

Je pravdou, že v prvních létech k nám kapitál přicházel, takže by to bylo normální. Kdyby... Kdyby ta míra odchodu nebyla úděsná!

A co je ještě strašnější, ti, kteří peníze inkasují, ještě drze říkají, jak na nás prodělávají.

Proč mlčí ministerstvo financí?

 

Opět originál zde:

Prý jsme inkasovali z Evropy o 55,4 miliardy víc, než zaplatili. A ještě nám to prý nestačí. Proč lžou?

 

A rázem je pravda naprosto někde jinde: analýza je jasná.  Aby Evropská unie dostávala stále výpalné z České republiky, zapojí do manipulací a lží většinu médií a webů, kteří se zkorumpovat dají. A tu menšinu se pokouší všelijak umlčet. Ta nenávist nevzníká na základě špatné české společnosti, ale že se nás snaží okrádat a ještě to otočí, že my okrádáme je!

A znovu a znovu: každý, kdo investuje, chce následně zisk. Ale pokud parazitní rostlina zardousí svůj zdroj, sama pak umírá. My jsme zdroj pro bohatství Německa a dalších států včetně Veolia (voda) a jak to následně vypadá, víme všichni. Vodní soustavu nikdo neopravuje, ale dividenty odtékají do Francie neuvěřitelnou rychlostí. A my máme proto jásat!

Nechť se ti experti v České televizi a prounijní blázni postaví do očí nám, kteří údajně "fejkujeme a houxujeme"  a před veřejností dokáží, že Veolia neexistuje, že sodexo pass neparazituje, že banky neodvádí neúměrné dividendy a my předložíme důkazy včetně čísel své.