Ve Venezuele budovatelé míru z Pentagonu a CIA neuspěli,  prezident Nicolás Maduro to zatím zvládl, Severní Korea se nedala zastrašit a Kim Čong-un prý dokonce drze oznámil, že se bude bránit. Dojde opět na další mírové bombardování koalicí USA - Izrael za pomoci Francie a Velké Británie? Co dělají naši vojáci v tak zvrácené organizaci amerického NATO? Jugoslávie, Sýrie, Afghanistán...

 

Zatím dostaly všude USA napráskáno, ale za cenu statisíců zabitých civilistů. A lze říci, že počet mírových mrtvých už lze uvádět v miliónech: prostě americká demokracie obsáhla celý svět a už i u nás se prohánějí američtí dragouni jak v indiánských stepích před vyhlazením indiánů!

 

 

Kam nyní vkročí mírová bota americko-izraelského tandemu?

Odkud zase Evropu zaplaví milióny válečných uprchlíků?

A co tím USA a Izrael sledují, když Francie a Velká Británie na to těžce doplatily a s nimi i Německo?

 

 

USA jako vosy dráždí celý svět a za nimi je spoušť a zoufalství!

Dětský pláč a sten matek.

Utrhané ručičky a nožičky dětí, roztrhaná těla matek a otců.

A ti se k nám pak mají chovat přátelsky?


Navíc vyzbrojují Izrael a ještě mu za to platí.

Rekordní americká pomoc: Izrael získá 38 miliard dolarů

 

 

Připomeňme si budovaný mír americkou armádou v Sýrii - nelze zapřít!

 

 

Tipněme si, kam příště vkročí mírová bota amerického vojáka: "rozdělána je Ukrajina, Sýrii snad Rusko v čele s Putinem už ochrání, kdyby zase Mc Cain s Pentagonem zešílel, Severní Korea se pokouší s Jižní domluvit, ale provokace USA neustávají, jihovýchodní tichomoří okupuje hrdinná americká armáda jako vlastní teritorium, zatímco filipínský prezident Rodrigo Duerte poslal  Pentagon a amerického prezidenta k čertu a dojednává nákup zbraní z Ruska,. Ani Čína už není ten usmrkánek, co by si z USA sedl na zadek a Rusko pod Putinem razantně posílilo. Pentagon burcuje do zbraně Litvu, Estonsko a Lotyšsko, nad námi Polsko, níže Rumunsko, Bulharsko a Kosovo, mezitím opět plive na Kubu a vyhrožuje, protože Kuba zahájila jednání s Ruskem stejně jako Venezuela, která zatím Američany vypráskala a posílila hranice, byť za cenu snížení životní úrovně. Je začátek roku 2018!

 

USA zmodernizují základny podél hranice s Ruskem. Dočká se i Slovensko. Ptáte se proč?

22. prosince 2017 
Přes 214 milionů dolarů investuje Pentagon příští rok do oprav a modernizace devíti leteckých základen v Evropě. V rámci iniciativy na ujištění evropských spojenců a odstrašení Ruska půjde kromě strategické základny na Islandu hlavně o letiště na východní hranici NATO. Počítá se také se základnami Sliač a Malacky na Slovensku.

 Čtete dobře: na odstrašení Ruska, ale je to spíše hrozba nám, kdybychom přestali být vazaly...

 

  25. srpna 2017  Spojené státy uvalily na Venezuelu nové a přísné hospodářské sankce. Jsou namířeny „proti diktatuře ve Venezuele“ a mimo jiné zakazují kupovat nově vydané dluhopisy vydané venezuelskou vládou či uzavírat finanční transakce se státní ropnou společností PDVSA. Caracas v reakci označil sankce za agresi proti venezuelskému lidu a za snahu vyvolat v zemi humanitární krizi. Ale nám tvrdí, že krize je díky děsivému vedení státu. Přitom se Maduro pouze neplazí před Bílým domem a Pentagonem.

 

 Proč ale zuří USA opět na Rusko? Opět je totiž předeběhlo.

15. srpna 2017  Socialistická vláda ve Venezuele se v dobách hluboké hospodářské a politické krize čím dál více spoléhá na finanční injekce z Ruska. Ruská státní společnost Rosněfť díky tomu získala významný podíl v ropném byznysu rozvrácené země. A prý spíše než jako přítel si počíná jako predátor, píše agentura Reuters.

 

A opět Maduro rozzuřil USA  - vysmekl se z klinče po vzoru Ruska

Už se zdálo, že pád Venezuely je nevyhnutelný a CIA už připravovala nástup opozice, když zase ten zpropadený Putin: před léty připravoval Kaddafí pro prosperující Libyi odtržení od dolaru vydáním vlastní měny a zaplatil za to životem a rozvrácením vlastní země. Putin (Nabiullinová) se poučil a po totálním ekonomickém útoku USA na Rusko navázal měnu na cenu ropy a řízenou devalvací úžasně obešel všechny podrazy včetně ratingu, vojenského vyhrožování a útoku přes Krym.

A Venezuela v čele s Madurem? Rosněft předeběhl firmy z USA a aby už na něj USA vydíráním nemohly, vydají kryptoměnu, ale místo bitcoinu bude “el petro”  úzce navázaná na... Ropu!  Opět úžasná ruská strategie, kde Wall Street a CIA jenom lapá po dechu. Oznámení venezuelského prezidenta ohledně vzniku kryptoměny odsoudili zástupci opozice. Ti se domnívají, že nová měna nakonec nevznikne. "Maduro je prý klaun. Tento plán nemá žádnou důvěryhodnost," uvedl zoufalý člen opozice Angel Alvarado podporovaný americkými zpravodajskými službami.

 

Pro Donalda Trumpa musí být děsivé, že všude v celém světě dostávají přes hubu do slova a do písmene a pokud v dané zemi nezahájí vojenské masakry jako ve Vietnamu, Jugoslávii, Libyi, Sýrii, Iráku a dalších zemí, svět se jim už otevřeně směje do očí. Bohužel USA mají jaderné zbraně a v čele šílence jako je rakovinou prolezlý Mc Cain a už jim na ničem nezáleží.

 

Mimochodem i jako fraška zní masívní pláč v USA, kdy lkají nad prý ovlivňováním voleb v USA, zatímco sami se netají tím, jak svrhávají vlády skoro celého světa díky CIA a nastrčeným agentům - provokatérům protivládních pochodů  a pouze Rusko s Čínou s nimi vyrazilo dveře i s futrem! Nyní provokují v Severní Koreji, a zkouší rozjet arabské jaro v Iránu. V Iránu už mrtví opět narůstají.

 

A perlička ze zaručeně neprolhaných amerických kanálů, cezených přes ČTK: masové demonstrace opozice.

V dalších městech Venezuely protestují Venezuelané už několik dní proti hospodářské politice vlády, kvůli níž je země už několik let v hluboké ekonomické krizi. Informoval o tom místní opoziční deník El Nacional. Po celé zemi jsou masové demonstrace. Několik set lidí...

 

 

 

Nedělní protesty v Íránu: deset mrtvých a stovky zadržených. Trump ...

Ruské MZV prohlásilo, že vměšování do situace v Íránu je nepřípustné ...

Venezuela chystá vlastní kryptoměnu “el petro”. Zemi by měla pomoci obejít americké sankce

Venezuela zachraňuje trh s ropou

Lidem ve Venezuele dochází jídlo, do ulic vyrazily stovky nespokojených občanů

 

Kim Čong-un v novoročním projevu varoval Spojené státy a vyzval Jižní Koreu ke spolupráci

Soul nabídl Severní Koreji rozhovory na vysoké úrovni. Ve hře je i účast sportovců KLDR na olympiádě