Svat žasne, americký odborník studuje: agentošpionománie se v USA dostává do extáze. Fotbalový míč jako diverzant, špión a rozvraceč hvězdné pěchoty CIA a FBI. To opět nemá chybu. Až tam se dostala úchylka honičů agentů za každým použitým toaletním papírkem.

 

Jenomže co když tam ten použitý papírek bude skutečně narafičený od Putina a bude ho zkoumat protišpionážní elita z Bronxu - rodných soukmenovců Obamy a jeho rodiny?  Nakonec nešlápne, ale sáhne si do hov..? Hloupý lidé jsou všude , ale celý svět začíná mít pocit, že klíče od blázince, které se údajně ztratily, našly "americké elity"...

"Zdegenerovaný Centrální mozek lidstva": CIA

 

 Republikánský senátor Lindsey Graham, častý kritik prezidenta, vyslovil podezření, že uvnitř míče je odposlouchávací zařízení. Přes práh Bílého domu by se prý neměl nikdy dostat. K pečlivé prověrce fotbalového náčiní z dílny firmy Adidas vyzval i ředitel amerických zpravodajských služeb Dan Coates.

Jak se celá desetiletí podařilo utajit, co tam žije za dementy? Teprve hrdinným kouskem Assangeho (bez ironie a uvozovek), hlavního redaktora a spoluzakladatele WikiLeaks – internetového serveru, který za posledních několik let zveřejnil množství utajovaných dokumentů se svět dozvěděl, co se za posledních padesát let v USA stalo.

A je to tristní vystřízlivění.

 

 Julian Assange

Výsledek obrázku pro assange