Šílené předlužení západních států v čele se zdevastovanými, před bankrotem z dluhů Spojenými státy se posouvá do další fáze. A terorismus se vyhrocuje. Spustí NATO masakry nad hlavním městem Venezuely Caracasem jako mírové bombardování známé z Jugoslávie, Sýrie, Libye či Iráku?

 

Ůvodem: zrovna včera vyšla děsivá zpráva, ze které běhá mráz po zádech: Podle ratingové agentury Fitch globální zadlužení vlád v dolarovém vyjádření v roce 2018 stouplo na cca 66 biliónů USD, což odpovídá cca 80% celkového globálního HDP v tom roce. Zadlužení vlád se od roku 2007 zhruba zdvojnásobilo. Francie už jde ke dnu. Tak je schopná všeho.

Vážení čtenáři, zastánci svobody a míru:  zde máte učebnicový příklad, jak a proč terorismus vzniká a kdo je skutečným strůjcem. Rusko se z klinče (zatím) dostalo, Čína je nyní obětí (Huawei) a Venezuelu terorismus čeká. Ukažme si však souvislosti, které se podobají jak vejce vejci. Na počátku je zlato, ropa, plyn, to podle století a ceny. Za zlato byli pozabíjeni Indiáni, pak převýšilo černé zlato - ropa a k tomu nyní plyn.

 

 

Mezi osy zla prý patří Rusko, Irák, Irán, a nyní přibyla Venezuela. Je to jenom náhoda? Podívejte se nejdříve na dva grafy.

 

Zásoby ropy

 

Zásoby plynu

 

A jak se rozjede akce na záchranu států, které o to nežádají a musí se provést humanitární bombardování? (Terorismus a rozvrat státu dle terminologie)

Nejdříve se dá dohromady parta Kalousků - provokatérů a reportéři udělají dramatické záběry jako u naší Jau Jau Jau Bursíkové Žákové. Podívejte se na úvodní foto - dychtiví paparazzi nejen BBC udělají obrovský dav z pěti lidí.

volá do objektivu americký komparz

 

A Manfredo jako komparz je k neutahání

 

Pak Wall Street srazí rating, aby musely odejít všechny firmy (třeba to tak udělaly s Ruskem)

A TERORISMUS TLAK ZVYŠUJE: VYKRADE CELÝ STÁT

 Anglická banka zamítla žádost venezuelského prezidenta Nicoláse Madura o vydání 1,2 miliardy USD ve zlatých prutech, oznámila agentura Bloomberg. Jakým právem ukradne cizí stát zlato? To vážně není terorismus? A demokracie mlčí. Agentura dodává, že zahraniční rezervy Centrální banky Venezuely tvoří celkem osm miliard USD. Část z nich se uchovává v anglické bance, není ale známo, kde jsou ta ostatní aktiva.

Statistiky venezuelské centrální banky z června 2018 ukazují, že zlaté zásoby centrální banky od roku 2014 klesly na 160 tun z 364 tun, protože některé dohody o swapech vypršely, aniž by Venezuela vrátila půjčené finanční prostředky, proto zlato zůstalo v rukou bank. Jak uvádí Amas, v roce 2017 se takové swapové dohody staly obtížnými kvůli sankcím v USA, které zablokovaly americkým finančním institucím provedení nových finančních operací.

Takže je vidět, že Venezuela se hroutí uměle po teroristických ekonomický útocích "údajných demokratických" států.

Následně se určí vůdcem ten, co prohrál: u nás byla snaha uznat Drahoše a je snaha vyhodit pod nějakou záminkou Zemana. (Stylem Ukrajina) V Rusku odstranit tenkrát Putina.

Mezitím USA terorizují venezuelský obchod s ropou, takže ta nemůže prodávat a nemá pro občany na jídlo, či obnovu vrtů peníze.

Nakonec rozdají USA opozici zbraně jako v Sýrii a stát je rozvrácen.

(Libye, Sýrie, Jemen, Irák a je snaha nyní Venezuelu a Irán). Rusko a Čína se zatím sjednotily a ubránily.

 

 Nepokoje ve Venezuele? Není cesty zpět, lidem se žije každým dnem hůř a hůř, říká Rey. Že je to díky terorismu a zablokované ropě či dokonce zlatu a dolarům už mlčí. 

Před několika hodinami nastala další fáze: Spojené státy vyhlásily sankce vůči venezuelské státní ropné společnosti PDVSA. Oznámil to americký ministr financí stylem teroristy Steven Mnuchin. A USA už terorismus ani neskrývají. Trumpova administrativa tak prý chce přimět prezidenta Nicoláse Madura, který z firmy profituje, k odstoupení. A demokraticky vedl zemi ten, co nebyl zvolen. Fraška? Samozřejmě, ale naše elity ryjí držkou v zemi a souhlasí. Mezitím USA nařídily, abychom už nikdy nenakupovali v Číně. Musíme kupovat pouze americké zboží. Demokraticky a svobodně.  Nebo na nás pošlou armádu: Dragouni už jsou zde jako doma. Stejně jako od 1968 bratři z východu. Pouze vítr se otočil.

 

 

Dvěstě let amerického terorismu, tajných operací a válečných zločinů - GOD SAVE THE US!