Britové by tyto šmejdy měli po brexitu vyhlásit formou "persona non grata" jako agenty EU, aby pak mohly pracovat třeba na Ukrajině, kde bude lépe, neb chtějí "do Evropy".

Nemám žádnou důvěru v politiku v Británii," tvrdí berlínská dopisovatelka listů The Guardian a The Observer Kate Connollyová. A napsala knihu Exit brexit - jak jsem se stala Němkou.

Stejný krok jako novinářka, které německé občanství dává jistotu, že nadále bude moci v Evropské unii bez problémů žít a pracovat, v uplynulých letech učinily tisíce Britů. (Mimo jiné například strůjce brexitu Farage, i když ten z jiného důvodu, než protest proti brexitu.)

A když inteligentně prohlásila: "Když ale člověk zná dějiny 20. století, nemá pasů nikdy dost," a proto se usídlí v Německu, má soudný člověk pochyby nejen o jejím mozkovém vývoji, ale přímo že The Guardian zaměstnává vyšinuté zpravodaje. Té novinářce nikdo neprozradil, že její příklad, jak se s radostí nastěhovala do státu, který v dvacátém století vyprodukoval fašismus, nacismus, Adolfa Hitlera a dvě světové války s desítkami milionů mrtvých občanů je fakt, ale fakt mimo dimenzi chápání. Nejedná se o to, že by si zažádala o pas německý, ale že dává za vzor nejhorší bestiální systém a období - Německo Adolfa Hitlera. Vždyť právě britský exilový systém, Velká Británie a Sovětský svaz byla konečnou pro bestiální systém koncentráků a zvěrstva v Evropě.

 

Samozřejmě zpráva o britské Jau Jau Biomasové Bursíkové Kátě Connollyové oběhla přes ČTK všechna propagandistická veřejnoprávní média a úslužně doslova otiskla celý přiblblý text. Propaganda nikdy nespí, říkával Goebbels a zde je to opět potvrzeno.

 A jako perlička: napsala knihu Exit brexit a pak jako reklamu na ni demonstrativně odbrexitovala do Německa. Jak nápadně to připomíná knížku Kmenty Kmotr, kdy prodejnost zvedl nápadně nenápadně proti tunelářovi Klausovi, aby pak u soudu musel přiznat, že urážel Klause pouze kvůli reklamě, ale obsah knížky je smyšlený. Prostě fikce, řekl doslova u výslechu.