Trpělivosti má chudnoucí ruský občan zhruba tak ještě na rok. Euforie z připojení Krymu pominula, nastoupila takzvaná krize vnímání reality. Rusku tak hrozí do roka masové protesty, možná i bankrot.

 

Tak to není fantasmagorie: toto skutečně napsala Petra Procházková stejně jako Votápek a skorohladomoru v Rusku. A právě za tyto zhovadilosti jsou uznávanými experty České televize, Deníku N, zatímco my, co jsme se těm fantasmagoriím smáli, dostali jsme se na piedestal "konspirátorů a dezinformátorů"...

Kde je ten bakrot Ruska všichni víme. A dle BIS toto je skvělá redaktorka a komentátorka, stejně tak jako je uznávanou dámou partou Moravce a Vrábela.

 

Můžete klidně dohledat

BIS zahájila boj s dezinformacemi, Elfové vyrazili do útoku a Jourová zasílá na dezinformace hromy a blesky a prominentní analytik Vrábel vyhrožuje, že sebere dezinformátorům peníze a dá je těm ne-dezinformátorům. Schválně, kdo je lhář a podvodník a kdo je dle selského rozumu ten, co informuje dle své cti a svědomí?

 

A kdo jste si tipli na tuto dámu z Denníku N a Deníku N, tak jste tipovali správně. Je nositelkou Peroutkovy novinářské ceny. To nemá chybu. A takto píše stále. Už mnoho let. Je to prostě hvězda mainstreamu...

 Petra Procházková

Autor

Petra Procházková
 
 
Zatím se bouří jednotlivé skupiny obyvatel jako řidiči kamionů, důchodci nebo studenti. Pokud nebude většina problémů, z nichž některé mají na občany fatální dopad, řešena, lze masové protesty očekávat začátkem roku 2017.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/depresi-rusu-muze-vystridat-zlost-kremlu-hrozi-do-roka-bankrot.A160210_124331_ln_zahranici_msl

Tak přesně tyto záhadné "chytrosti a demagogie" vycházely v těch "kvalitních médiích", zatímco my jsme tvrdili, že je to nesmysl a Rusko je na tom lépe, než tito skuteční konspirátoři tuší. A naše slavná BIS oznámila, že my, co píšeme o Rusku a Procházkové, že lžou, dostali jsme nálepku "dezinformativní weby".

 

A ve vzduchu visí otázka: je název dezinformativní web vykřikovaný z České televize pochvala, nebo ne?

Dle kvality ano, dle nenávisti těch demokratických médií ne. Tak si milí čtenáři vyberte.

Každopádně je pravda, že " Rusko do roka a do dne" byla kolosální lež, hoax a dezinformace.

 

 Dnes běží šílené obviňování, kdo rozpoutal nenávist, až terorismus v Evropě. A stačí se podívat na tyto nenávistné texty, které jsou veskrze prolhané a provokující. Procházková je beztrestná, i kdyby vytvořila lynč. Breivik, masový vrah, šílenec a zrůda má fešácké věznění a zábavní koutek a ještě si stěžuje a chudákům pozůstalým se vysmívá. Pokud si pamatujete, tato zrůda postřílela děti. Ale prý má právo na humanitu. A co ty děti? Ani život nezačaly a ta zrůda je zabila. A když tyto zločiny Procházkové, Breivika a dalších vidí všichni občané, a vidí jejich ochranu místo trestu, je jasné, že se radikalizují a vyšinutí jedinci se pak mstí. Přitom by stačilo málo: Breivikovi nechat ocelové dveře a 2x2 metry do konce života, Procházkovou za provokace a nenávist vyloučit ze všech médií. A nechat zvítězit spravedlnost.

Přitom je opak pravdou, že Breivik se nám a hlavně maminkám a tatínkům zastřelených dětí vysmívá stejně jako Procházková smí donekonečna lhát. A místo nich se potrestají ti, co jim nadávají.

 Proti lžím bojujeme pravdou, proto jsme dezinformátoři. Komedie? Ne, terminologie 2020 - Orwell 1980

 

Související 

Přepis antiruské sofistikované propagandy. To stojí za přečtení. Petra Procházková z Lidových novin

Hra o miliardy z reklam aneb seriál zločinu: máme psát dle BIS a České televize, nebo pravdivě? Co je dezinformace?