Zločinci, kteří chtějí rozvrátit Evropu, sem pozvou migranty, pak je vyprovokují a ukryjí se za hradby ochranek. Výsledkem jsou uříznuté hlavy obyčejných lidí a úprk provokatérů do Bruselu nebo pod ocelové pěsti policejních kordonů!

 

 Tři mrtví, žena má uříznutou hlavu

 Při útoku u kostela ve francouzském městě Nice zemřeli tři lidé a několik dalších je zraněných. Mezi oběťmi je žena s uříznutou hlavou. V celé Francii platí nejvyšší stupeň varování před terorismem.  

 

Další uříznutá hlava

Útočník v pátek večer na předměstí Conflans-Sainte-Honorine severozápadně od centra francouzské metropole uřízl své oběti hlavu. Učitel pracoval v místní škole, kterou údajný vrah navštěvoval jako žák. Policie případ vyšetřuje jako teroristický útok. Agentura Reuters uvádí, že jeden ze svědků slyšel útočníka křičet Alláhu akbar (arabsky Bůh je veliký).

 

Nice si stále pamatuje hrůzu z července 2016

Francie se ještě nevzpamatovala z brutálního útoku na středoškolského učitele Samuela Patyho, kterému tento měsíc mladík čečenského původu uřízl hlavu za to, že při výuce ukazoval karikatury proroka Mohameda. Následné obhajování práva na karikatury i rouhání ze strany prezidenta Macrona vyvolalo hněv části muslimského světa a vlády některých muslimských zemí viní Macrona z šíření protiislámské propagandy.

V Nice se velký teroristický útok odehrál 14. července 2016, kdy do davu lidí oslavujících státní svátek najelo nákladní auto. Zahynulo tehdy 86 lidí. Útočníkem byl jednatřicetiletý Francouz tuniského původu Mohamed Lahouaiej Bouhlel, policie jej zastřelila.

Kostely po celé Francii budou ve tři hodiny odpoledne zvonit umíráček, uvádí televize BFMTV. Starosta Nice ovšem požaduje, aby se všechna náboženská i další důležitá veřejná místa ve městě uzavřela.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nice-utok-francie-kostel-terorismus.A201029_095057_zahranicni_bur#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

 

klikni:  Proč nechci být Charlie

Les Brigandes

 Proč nejde Mekelová, Macron a další vstříc migrantům bez ochranky, ale vyprovokují společně s Charlie Hebdo islamisty a pak obyčejné občany nechají napospas rozzuřeným uraženým?