Čtyři roky je příliš krátká doba na změnu zvráceného systému. A je to škoda. Ale pro svět jste udělal víc, než všichni prezidenti po Ronaldu Reaganovi. Otevřel jste mu totiž oči a vzdělání je mimo zdraví pro Homo Sapiens Sapines to nejdůležitější. Dnes už víme...

 

Do roku 1989 jsme si my, za železnou oponou mysleli, že USA jsou ráj na zemi. Do roku 2000 jsme si mysleli že je minimálně velká spravedlnost v USA, od které bychom se mohli učit. Pak díky hrdinům, kteří se nebáli zveřejnit o americkém teroru a zločinech tajných služeb nám spadly klapky z očí. Najednou bylo vidět, že "americká svoboda" se nezastaví před ničím. Vraždy, války, teror, mučení, vyhrožování, vydírání, sankce, prostě nic, co by se nenašlo v arzenálu nejterorističtějších zemí.

A vše má jeden důvod: stejně bezohledný, vražedný boj jako při hledání zlata a bohatství ve zlaté horečce v pusté oblasti Klondike u dnešního města Dawson City v kanadském teritoriu Yukon v letech 1896 a 1899. Pouze zbraně se změnily: pistole se vyměnily za bombardéry, sherifové za tajné služby CIA a špinavé oblečení desperátů se vyměnilo za bílé límečky.

 

Když se Jelcin kamarádil s prezidenty USA, tancovali kozáčka a mezitím dracovali Rusko dle amerických zákonů.

Když byl někdo lepší než USA, nastoupily sankce a vydírání.

Když chtěl někdo dohodu s Ruskem a celým světem, vojenská chunta USA vyprovokovala konflikt, protože mafie nikdy nepříjde o své zisky, pouze komodity se mění a teritoria.

Sankce, sankce, sankce, dluhy a vydírání. To zbylo z kdysi bohatých a hrdých USA, které ukazovaly světu dávnou svobodu. Ta už není.

Když se chtěl prezident Donald Trump dohodnout s prezidentem Putinem o spolupráci, začali vyděrači řvát o komunistovi Trumpovi a byl vyvinut děsivý tlak.

Prezident Trump se nepokořil a nenechal vydírat.

Ale zmanipulované volby, zmanipulovaná média, dodatečné volby po volbách, kdy korespondenční lístky docházely tak dlouho, než převýšily počet pro Donalda Trumpa bez možnosti ověřit skutečné voliče odhalily skutečný stav zkorumpované země USA a všem nám otevřely oči dokořán. A to vše díky nejlepšímu a nejsilnějšímu prezidentu USA po Ronaldu Reaganovi prezidentu Donaldu Trumpovi.

Ne 11. září, ale prezident Donald Trump změnil svět a už nikdy nebude jako dřív. Sundali jsme klapky z očí. Definitivně.

Díky Donalde Trumpe a mnohým nám váš odchod bude upřímně líto. Po celém světě. Ale možná se vrátíte, kdo ví?