Babiš hledá (prý) zoufale pracovníky se mzdou 15000 hrubého měsíčně, kteří by pracovali 6 dní v týdnu. 50 000 (ale možná až 100 000) zaměstnanců, trollů a pochlebovačů ČSSD si bude pravděpodobně hledat práci včetně Marksové a Sobotky. Setká se nabídka s poptávkou, když Hanák zoufale pláče, že nejsou lidi?

 

Proč sem tahat Ukrajince a Slováky (divné, když si tam pod eurem žijí skvěle dle Sobotky), když se nyní bude šíleně propouštět a netáhla z ČSSD je pouze začátek propouštění?

 

A že si na tom Babiš pochutná, až předlužená a chvástavá ČSSD bude vyhazovat sebe samu na dlažbu. Rozhazovala z cizího, Špidla Zdroje jsou rozkradl co se dalo a tak dnes nebudou mít ani na zaplacení dluhů.

 

Ale to nevadí, Špidla Zdroje jsou si nahrabal dost, tak zase může se Sobotkou a Marksovou sponzorovat ČSSD. A když Sobotka prodá byt, na který si nakradl z náhrad, místo aby si zaplatil vzdělání (třeba angličtinu, aby nedělal ostudu), tak korunka ke korunce, a exekuce se oddálí.

 

Prostě Špidla "Zdroje jsou" (ČSSD) má pravdu: zdroje jsou. Jenom se musí donutit, aby netáhla vrátila to, co si neoprávněně přivlastnila. Nic víc.