Protože je Pelikán ministr (ne)spravedlnosti, je nutné podezření podložit důkazy, neboť rasismus a fašismus se zneužívá na kde co a na osobě feministky Marxové je vidět způsob, který využívalo gestapo po atentátu na Heydricha: tenkrát stačilo přimalovat knírek a byl to důvod k trestu smrti, dnes stačí v opilosti vykřiknout něco o cikánech a byť pravda - trest smrti je zrušen, přesto lidé jako multikulturní feministka Marksová či Pelikán by toužili po skoro stejných trestech. (Vyšší princip)

 

 Pro Aktuálně.cz řekl přesně toto:

Pro mě je nepřijatelné být ve vládě, která se bude jakkoli opírat o SPD. Jednoduše proto, že by nás nepodporovali jen tak a něco by za to chtěli. A mohli by za to chtít cokoli i v průběhu volebního období a já se nechci dostat do pozice, kdy budu nějakým způsobem muset korigovat svoje názory nebo postupy podle toho, co chce fašistická strana. Je to pro mě nepřijatelné. A pokračoval:

 

Myslím, že největší problémy máme jednak v tom, že tu máme několik desítek tisíc osob v sociálním vyloučení. Nedovedeme si s tím poradit, čímž zejména narušujeme lidská práva potomků těchto lidí.

Ne, to vážně není vtip. To skutečně řekl autenticky ministr spravedlnosti Pelikán.

Parafrázujme pro zdůraznění:

Sociálně vyloučení dělají bordel a tím my, majorita,  porušujeme lidská práva jejich potomků!!!!!!!!!!

A místo, aby odstoupil, ještě drze vystupuje jako strážce spravedlnosti!

 

A pokračujme - v tomtéž rozhovoru, na nějž je odkaz níže, kde dokonce vyslovil další urážku:

Pak tu máme na toto navazující problém romské menšiny, což jsou ze dvou třetin lidé, kteří sami o sobě nejsou postiženi sociálním vyloučením, jsou to plně integrovaní spoluobčané, ale protože viditelná menšina z nich žije v sociálním vyloučení, jsou obětí každodenní diskriminace a šikany. A mají skutečně velmi těžký život. Třeba i vysokoškolákům, kteří mezi nimi jsou, jen pro barvu pleti trvá mnoho měsíců, než seženou nějaké bydlení.

 Vážně může být ministrem spravedlnosti člověk, který uráží a zesměšňuje pracující majoritu, který je na "správné straně" a tudíž může bez důkazů obviňovat ostatní z fašismu, rasismu, přitvrdit proti těm, kteří prý nekorektně tvrdí, že by si pořádek a vybydlené byty měli opravovat ti, co je zdemolují - viz ilustrační obrázek a dokonce prý má spočítáno, kolik lidí (cikánů či Romů) toto dělá, byť Šabatová v extázi vyhrožovala, že policie nesmí ani evidovat šanony s romskou kriminalitou.

 

Kde je antihybridní komando Chovance? Kde jste Manipulátoři? Haló, voláme vás do zbraně! Vážně v těch vybydlených lokalitách bydlí vysokoškoláci? Prověřte to! Dále zde máme provokace Bangy, které nikdo neřešil, ale následné vzteklé nadávky rozzuřených lidí ano.

 

 

 ilustrační obrázek

 

Je to smutné...

 

Pane Babiši, vážně takovýto ministr spravedlnosti je zárukou spravedlnosti? Není čas udělat Pelikánovi pá pá navždy?

 

Autentický důkaz

Celý článek naleznete zde.

Další důkaz zde, jak Pelikán může znát údaje, které nesmí být používané a napadá majoritu

‚Cikáni a feťáci.' Tak nadepsala šanon pražská kriminálka - Echo24.cz

MMR - 90 mil. Kč na zbourání vybydlených domů poskytne městům a ...

Litvínov chce zbořit tři paneláky v Janově, nejdřív je ale musí koupit ...

V Karviné zbourají tři vybydlené domy — Události v regionech ...

Město Most chce zbourat další vybydlený dům nedaleko centra města ...

Přes 240 vybydlených domů chtějí zbourat města v Ústeckém kraji ...

 

Jestli tato výše fakta - odkazy - pan Pelikán coby ministr spravedlnosti nezná a jako ministr uráží bez znalosti věcí, je to strašné, je to deprimující, je to šílené, kam jsme se od roku 1989 posunuli.

 

P.S. Za jednu opileckou údajnou urážku si ani bolševik nedovolil poslat do kriminálu nikoho a že občas urážky byly hodně tvrdé. A to prý byla totalita strašná. Dokonce jsme vystavili Lenina na WC v restauraci na Žižkově Pod kostelem.  A zde Pelikán, Marksová a Šabatová žádá větší sazbu odnětí svobody po údajném  výroku o cikánech a židech: tři roky natvrdoByla totalita tenkrát, nebo začíná skutečná teprve dnes?

 

Protestuji, protestuji víc, než proti bolševikům. Byla snad Milada Horáková malým ponaučením?