Když mladíčci jako Ondráček dostali rozkaz, aby zastavili nepovolený pochod Svazu socialistické mládeže, pozvedl "Člověk v tísni" a "chytrá vysokoškolská mládež" k nebi pěst s heslem: komunisti v roce 2018 neprojdou. Ale když skutečný bolševický obránce Sovětského svazu a generál zahodil rudou knížku a obrátil korouhvičku, tak dokonce dostal vyznamenání od americké armády. Chce se vám stále zvracet?

 

Vážně naše budoucí generace je tak zdegenerovaná, že toto nevidí a nechápe tu zvrácenost?

Vážně nastupující inteligenci "Člověk v tísni" a kavárna natolik vypláchla hlavy? Už je jasné, proč je tolik politologů a obránců feminismu s multikulturou, zatímco schází skutečná inteligence matematiků, fyziků a inženýrů? To, co leze z vysokých škol je tragédie naší budoucnosti a většina "zedníků" má víc v hlavách, než tato tupá mladá vysokoškolská generace! Ale máme zvýšit peníze vysokým školám na další politology a Jakuby Jandy!

 

A toto není HOAX Člověka v tísni? Když skutečný generál v NATO byl komunista?

Jak je možné, že si hrají na génie, ale  nejsou schopni pochopit dvojí morálku zvrácené kavárny Evropských hodnot  Člověka v tísni?

 

Soudruh generál Petr Pavel je morální hodnota: tajil před veřejností svoji bolševickou minulost a přísahu na obranu Sovětského svazu, ČSSR a Varšavské smlouvy a když to na něho díky Pavlu Kosatíkovi prasklo, nikomu nevadila jeho špína: Podmínkou, abych mohl dělat, co jsem chtěl, byla rudá knížka, bral jsem to jako realitu, která prorůstala všude. Alternativou bylo nebýt u výsadkářů a tím pro mě u armády, ale to jsem nechtěl.’“

 

 V televizi vidíme kavárenký hnus samozvaných pseudodemokratických stran, kteří pronásledují poslance - tehdejšího mladíčka Ondráčka. A špína, která se hlásila k jaderným útokům na imperialisty a dokonce v budoucnu měla držet tlačítko, stane se generálem NATO? Dokonce vyznamenaným americkou armádou?

Tyto školní děti přesvědčují starší generaci, že je už nic nechápající. Že prý by měla mít zákaz volit, jak uráží občany privilegovaný hnůj kavárny Petra Procházková!

Vážně mladá část společnosti poslouchající veřejnoprávní média nevidí tu dvojí morálku pseudodemokratů?

 

Dunford Recognizes NATO Leadership, Alliance’s Importance