Tak tady už ta sběř překročila všechny pravomoci! Vážně maminky budete dávat dětem kontaminované žrádlo z Polska bez kontroly na příkaz Bruselu?

 

Neuvěřitelný zločin, který by si nedovolil ani Sovětský svaz!

 

My a naše děti máme právo na zdraví!

 

A kecy, že to je zábrana obchodu, neobstojí! Je li podezření, je li dokonce důvodné podezření, stát se MUSÍ, nikoliv jenom má postarat o zdraví občanů a nezajišťuje li to vývozní stát (Polsko), který raději kupuje rakety a bomby z USA, než aby se staral o životní prostředí a potravinový hnus vyvážený do zahraničí, stát musí GARANTOVAT, že to našim občanům  neublíží!

 

Ostře protestuji a pokud se vláda podvolí, musíme okamžitě vypsat referendum o vystoupení z Evropské unie!

 Evropská komise nařídila Česku přestat do konce týdne s mimořádnými kontrolami polského hovězího, protože nejsou přiměřené riziku výskytu salmonely. Uvedla to ve čtvrtek na svém webu polská televize Polsat s odvoláním na vyjádření mluvčí EK. Česko podle šéfa veterinářů požadavek odmítne.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/evropska-komise-naridila-cesku-ukoncit-kontroly-masa-z-polska-informuje-polska-televize.A190228_174612_ln_zahranici_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main

 

 Rakovina se stala strašidelným fenoménem posldních dvaceti let, ač kouření je ve velkém provozováno více jak 100 let! A rakovina v České republice jako epidemie vnikla až dovozem "zdravých" potravin ze západu a Polska! Už i děti mají rakovinu a nekouří!

Ale jí "zdravé" evropské potraviny!

 

Doplněno:  Před chvílí našla kontrola další obrovské množství kontaminovaných kuřat z Polska!

Žerte to, naše děti, Brusel vám to nařídil!

 

Zde je logo a nemusíte další číst!