Uměl bych pochopit mladé komsomolce, mladé svazáky socialismu, ale když je někomu 41 let, je primátorem Prahy, když je Moravák a chová se jako idiot, schovává se za Pražáky, tak je to smutné, velice smutné vysvědčení, že ho lidé zvolili.

 

A nic to neomlouvá, že největší počet hlasů získal od svazu evropské mládeže vychovávaných skvělými vůdci Evropských hodnot v čele s "Člověk v tísni".

okupace Katalánska a politické procesy za referendum

okupace Kosovo

referendum dle Ústavy ukrajinské na Krymu

 

Takže když Katalánci dělají referendum pokojně a demokraticky za svobodu, je to dle této party zločin a za raferendum si trest v gulagu 26 let zaslouží. 

Když na Krymu udělají pokojné referendum, i dnes se titíž vyjadřují stejně, že chtějí žít společně s Ruskem a dokonce dle Ústavy zakotvené v ukrajinské, je to dle této party zločin.

Když USA násilně obsadily Kosovo, na Camp Bondsteel vznikla americká vojenská základna je to správné, protože demokraticky a mírově bombardovali Jugoslávii ti správní, lepšolidští a 500 000 mrtvých dětí se litovat nemusí, jak hrdě hlásila americká žena židovského původu z Prahy a posléze  ministryně zahraničí USA Madeleine Albrightová (81).

Tak to je ten zaručeně správný a pevný postoj svazáků kolem primátora Hřiba a Bursíkovic Jau Jau Biomasové Káťi...

Takový "vyvážený", chtělo by se říct. 

 

 

 ČESKÉ MÍROVÉ HNUTÍ
 

Podivná slova primátora Hřiba na vzpomínkové akci k 76. výročí bitvy u Sokolova

 76. výročí bitvy o Sokolovo a 74. výročí bojů u Jasla si 8. března 2019 v hlavním sále Ministerstva obrany v Praze připomněli váleční veteráni, leginonáři, členové Českého svazu bojovníků za svobodu, Spolku Ludvíka Svobody, dalších vlasteneckých organizací, vojáci, hosté  - a to mladí i starší.

Jedním z hostů byl také primátor Prahy Zdeněk Hřib, který k úžasu všech přítomným de facto jinými slovy sdělil, že naši vojáci na východní frontě během 2. světové války vlastně bojovali proti komunismu, a během následných proslovů při slovech o hrdinských činech Rudé armády dokonce protáčel oči. Dával tak nepokrytě najevo, že je přívržencem současných politických a mediálních mainstreamových snah, které záměrně pozměňují historickou paměť národa i světovou historii. Tato jeho veřejně prezentovaná politická orientace byla v přítomnosti posledních účastníků bojů na východní frontě II. světové války opravdu víc než podivná.

Vladimíra Vítová, předsedkyně ČMF

 

 

Jsme s vámi, buďte s námi: Piráti na Prague Pride

 

 

Co dodat?

 

A hrdý buď, žes vytrval