Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), v němž říkáme, že by politici neměli pošlapávat vůli občanů. Ti by měli mít podle nás právo vyjádřit se o členství v Evropské unii v referendu.

 

Bohužel ANO, Piráti a ČSSD institut referenda naprosto eliminovali, neboť občané dle nich nemají právo rozhodovat o ničem důležitém, ani o vystoupení z EU. ODS, KDU-ČSL, STAN a TOP 09 referendum přímo odmítají. Volby do Evropského parlamentu 24. a 25. května budou tedy de facto referendem o EU, neboť jinde občané svůj postoj nemohou vyjádřit. Evropský parlament zřízením fondu pro azyl a imigraci podporuje masovou imigraci a je to snaha prosadit kvóty zadními vrátky. Brněnský soud minulý týden zamítl žalobu kardinála Dominika Duky, týkající se uvedení divadelní hry dramatika a režiséra Olivera Frljiče Naše násilí a vaše násilí a tím de facto řekl, že je legální urážet český národ i křesťanství. To považujeme za skandální. Činnost serveru Aeronet slouží nadnárodním globalistickým elitám.

  1. Občané mají právo na závazné referendum o vystoupení z EU.

Celý svět již dva roky ví, že 29. března 2019 Velká Británie plánuje opustit Evropskou unii. Má se tak stát na základě celostátního referenda, ve kterém se občané Spojeného království většinově rozhodli pro brexit. To, co se však děje jak ze strany orgánů a vrcholných představitelů Evropské unie, tak ze strany britské opozice, budí dojem, jako by to byl blesk z čistého nebe. EU se brexitu (navíc před blížícími se, klíčovými květnovými eurovolbami) děsí. Bojí se nejen toho, že bude scházet desetina příjmů jejího rozpočtu, ale hlavně skutečnosti, že se začne EU dále drolit a budou postupně odcházet další státy.

Přitom si za to EU a její elitáři mohou sami. Podpora migrace a diktát jednotlivým státům ve formě stovky nesmyslných směrnic a nařízení, která omezují svobodu občanů jednotlivých členských států, to jsou pilíře totalitní a globalistické politiky EU. Tato politika je smrtelným nebezpečím pro budoucnost evropských národních států. Předsednictvo SPD v této souvislosti dlouhodobě prosazuje právo na referendum o vystoupení z EU. Kdyby nerozhodovali politici v parlamentu a referendum bylo závazné, nemusely se nyní dít nesmyslné tanečky okolo brexitu – vůle lidu by byla naplněna a Británie by unii jednoduše opustila. Politici bohužel pošlapávají vůli britského lidu.

  1. EU podporuje masovou imigraci do Evropy.

Evropský parlament schválil zřízení fondu pro azyl a imigraci ve výši deseti miliard eur. Je to další důkaz toho, že Evropská unie podporuje masovou imigraci do Evropy. Do daného fondu budou muset přispívat všechny členské státy EU včetně ČR. Měla by se z něho platit legální migrace i azylová politika. Fond by měl přimět státy, aby přijímaly uprchlíky a aby byly „solidární“- to znamená „poslušné“. Za SPD říkáme jasně, že naprosto odmítáme masovou imigraci i společnou evropskou imigrační a azylovou politiku! Je to jenom jiná cesta, jak prosadit kvóty na imigranty.

Pokud chcete, aby naše země byla bezpečná, a abychom zastavili nežádoucí imigraci, volte, prosím, ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května 2019 hnutí SPD. Společně s dalšími vlasteneckými stranami ubráníme naši vlast i Evropu před masovou imigrací a islamizací! Evropský parlament je totiž jediné místo, kde můžeme prosadit změnu v Evropě a bojovat za svobodu a suverenitu České republiky, a proto je zcela nutné v těchto volbách uspět. Spolu s našimi kolegy z naší evropské vlastenecké frakce Matteem Salvinim, Marine Le Pen, Geertem Wildersem, rakouskými Svobodnými a dalšími musíme získat Evropu zpět pro Evropany a evropské národy. Tyto volby jsou referendem o EU.

  1. ANO, ČSSD, Piráti, ODS, KDU-ČSL, STAN a TOP 09 pošlapávají demokracii.

Hnutí SPD dlouhodobě prosazuje přijetí zákona o referendu. ANO, ČSSD a Piráti nyní přišli s návrhem zákona o referendu, který je podrazem na občany a fakticky právo na referendum pouze předstírá. Požadují k jeho svolání 450 tisíc podpisů, zakazují hlasovat v referendu o všem podstatném a navrhují velmi vysoké kvórum účasti voličů, které nemá u žádné jiné volby v ČR obdoby. ODS, KDU-ČSL, STAN a TOP 09 nechtějí dokonce žádný zákon o referendu.

Hnutí SPD navrhuje 100 tisíc podpisů pro vyvolání referenda (podobně jako v mnoha jiných zemích), závaznost rozhodnutí, možnost prosazení ústavních změn (například zrušení Senátu či přímá volba a odvolatelnost politiků), možnost hlasovat o našem členství v EU a v NATO. Nechceme omezení platnosti na základě účasti. Platnost jiných voleb v ČR také není omezena počtem voličů, kteří se voleb účastní, a platnost nebyla omezena kvórem ani u jediného celostátního referenda, které zatím v ČR proběhlo (o vstupu do EU). Jsme jedinou sněmovní politickou silou, které opravdu prosazuje a hájí přímou demokracii a právo našich občanů rozhodovat.

  1. Soud skandálně legalizoval urážení českého národa i křesťanství.

Brněnský soud minulý týden zamítl žalobu kardinála Dominika Duky týkající se uvedení zvrácené divadelní hry dramatika a režiséra Olivera Frljiče „Naše násilí a vaše násilí“, která byla uvedena loni v květnu v Brně.

Předsednictvo hnutí toto rozhodnutí považuje za naprosto skandální. Soud tímto rozhodnutím legalizoval urážení českého národa i křesťanství. V této hře v nahý Ježíš znásilňuje muslimku a nahá herečka si vytáhla z vaginy českou vlajku! Odmítáme takovouto urážku našich civilizačních hodnot i českého národa! Kdyby někdo něco takového udělal o muslimech, hned by se na něj sluníčkářští politici, novináři a aktivisté slétli, že jde o rasismus a xenofobii a takový člověk by byl nejspíš trestně stíhán. Český národ a křesťanství ale na základě zamítnutí této žaloby soudem beztrestně urážet lze! Braňme naši vlast a naše hodnoty.

  1. Aeronet slouží nadnárodním globalistickým elitám.

Činnost serveru Aeronet slouží nadnárodním globalistickým elitám. Jedná se o typickou operaci pod falešnou vlajkou, kdy Aeronet předstírá, že je vlastenecký a tím si získává důvěru vlastenců, následně pak útočí na vlastenecké hnutí SPD. Server Aeronet se dlouhodobě tváří jako vlastenecké a alternativní médium, avšak vždy, když o něco doopravdy jde, tedy hlavně o volby, tak se snaží rozkládat vlastenecké hnutí a lživě podpásově útočí na SPD. Aeronet například začal šířit fámu, že lídr SPD pro volby do Evropského parlamentu MUDr. Ivan David odstupuje, což je zcela jasná lež. A šíří i další smyšlené výroky ohledně SPD. Skutečnou úlohou Aeronetu je tedy rozkládat vlastenecké hnutí.

Jeho anonymita není obranou proti cenzuře. Je to nástroj toho, že se slušný člověk nemůže bránit proti jeho falešným nařčením občansko-právní žalobou a případné trestní oznámení činí jeho anonymita bezpředmětným, neboť nelze vypátrat, kdo tento web provozuje. Každý si může odpovědět sám, komu slouží anonymita Aeronetu a komu slouží fakt, že se snaží rozkládat vlastenecké hnutí. Činnost Aeronetu slouží nadnárodním globalistickým elitám budujícím sluníčkářský neomarxistický multikulturní Nový světový řád. Jedná se o typickou operaci pod falešnou vlajkou, kdy Aeronet předstírá, že je vlastenecký a tím si získává důvěru vlastenců – a pak útočí na vlastenecké hnutí SPD. Vlastenci by neměli jeho provokacím proto věřit.

 

Pokud Vám záleží na tom, aby byla Česká republika suverénním a bezpečným státem, kde v tradičních rodinách vyrůstají děti, které jsou základem státu a zárukou udržení vlastní kultury, zvyků, tradic a tím pádem národa jako takového, podpořte prosím svým hlasem hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD).

Zadavatel: Radek Rozvoral; Zhotovitel: Radek Rozvoral; Politické hnutí: SPD