ODS má odborníků dost, hřímali Fiala a Stanjura. Například sběratel funkcí za ODS plzeňský Martin Baxa, vystudovaný Mgr. v mezifakultním oboru učitelství, který stíhá čtrnáct zaměstnání na 100%, či další expert na školství z řad občanských demokratů Karel Krejza. No uznejte, kdo na to má? Karel Krejza po změně režimu začal podnikat v reklamě. Později založil společnost obchodující s akciemi, která byla členem Pražské burzy cenných papírů.

 

Inkluzivní terorismus Valachové a Fialy proti dětem zaútočil plnou silou

O to víc vyniká morální kredit poslankyně Zuzany Majerové Zahradníkové zvolené za olomoucký kraj, která se k té špíně bolševického vylučování za názor odmítá zúčastnit.

 

„O změně stranických barev neuvažuji, ale je pro mě velice těžké koexistovat s kolegy v klubu, kteří nechápou moje rozhodnutí, asi mají jinou morální integritu, nikterak to nesnižuji, ale ano, zvažuji odchod z poslaneckého klubu ODS,” uvedla ve středečních Televizních novinách na TV Nova Majerová Zahradníková. Na přímý dotaz, zda zvažuje, nebo už je rozhodnutá, dodala: „Ano, jsem rozhodnutá.”

Podle ní strana staví řešení vnitrostranických sporů nad kvalitu vedení školského výboru. „Nemohu hlasovat pro odvolání Václava Klause ze školského výboru. Vždy jsem byla zastánce odbornosti a kvalifikace,” řekla Zahradníková.

Do Poslanecké sněmovny šla jako bývalá učitelka prosazovat kvalitní školství, rodinu, práva jednotlivce a svobodu, uvedla. „V poslední době cítím totální deziluzi z toho, že jedna z proklamací, kterou ODS vždy říkala, že školství je její priorita, tak dělá vše pro to a ukazuje to na svém jednání, že je ochotna školství vyměnit za cokoliv,“ dodala. 

 

Projev Klause, po kterém se Fiala se Stanjurou, kteří ukradli ODS, musí hanbou červenat. I když po někom špína stéká...

 

A urážky těch "lepších lidí z pražské kavárny" jsou pravou ukázkou strážců jediné morálky.

Kalousek, Šafr, Petr Fiala...

Stejně tak lepší člověk Petr Fiala - vůdce ODS

Zřejmě je její osobni vztah k VK ml. silnější než její vztah a loajalita k ODS. Vylučuji, že by ji někdo další následoval,” reagoval Fiala. Musím říct, že je to opravdu hodně trapný pokus o vtip. Ale já mu také odpouštím. Já na rozdíl od něj opravdu,“ reagovala na Fialu Majerová Zahradníková ve zprávách TV Nova.

Ukradená ODS, ukradené Kosovo, podpora zabíjení v Jugoslávii a Sýrii, války NATO proti civilistům... Co je vlastně dnešní zvrácená ODS, pohrobek pod politologem Fialou a šílenou Němcovou?