Nadáváte na komunisty a bolševiky. Víte, co se dělalo, když byla kalamita v lesích? Přebyteční úředníci šli sázet stromy, pomáhali v zemědělství a kalamita byla zmenšena.

 

Co na to Babiš, Maláčová a další, co posílají zvací dopisy na Ukrajinu?

 

Dneska máme politických geologů, politických geografů a politických neziskovek víc, než kravího lejna v celé republice. Nemáme přírodní hnojivo, ale máme vykladače politruky, kteří nám opět říkají, co si máme myslet. Za bolševika byl jeden politruk na 10 000 vojáků, dnes chrlí Masarykova univerzita jako další bolševická Sorbona ve Vokovicích tisíce za nic nezodpovídajících a nic nedělajících závisláků na dotacích.  Mnozí jsou jako PS, neboli bruselská bolševická pomocná stráž, co nás šmíruje a práská! Proč je platíme z našich daní?

 

Stále se jak za bolševika vykřikuje, že nejsou lidi. Je to lež!

Jsou, ale ne tam, kde se pracuje. Podívejte se na internet. Kolik webů se vyrojilo. A v čem je problém? Že to jsou všechno kopírovači zpráv. Dotovaní z Evropské unie, protože vědí, na kterou stranu se korouhvička točí. Tleskači a poklonkovači. Internet je zaplevelen těmito kopírovači. Vloží tam jiný nadpis, malinko pozmění úvodník, ale vždy je to v režimu cenzury a ČTK.

 

A lidé stále věří, že je to jiný názor. Není, je to špinavý mainstreamový copyright. Správně by na většině mělo být napsáńo: Copyright a označeno značkou ©. Zcenzurováno ministrem vnitra a ČTK. 

 

 Podívejte se, kolik politologů a politických geografů defiluje a zvrací na České televizi a jejich internetových klonech. Je to jedna myšlenka, jeden názor řečený milionem vět. Stejně jak za bolševika, na kterého jsme nadávali. Tak co se změnilo? Je to ještě horší.

Takto se odklonilo asi 300 000 lidí, ale mnozí skeptikové odhadují, že je to až 500 000, neboli půlmilionová armáda příživníků, jak se jim za socialismu říkalo. A všichni berou platy. Všichni jsou napojeni na cecíky dotací z EU a naší socialistické vlády.

 

 Co brání Babišovi a Maláčové, aby na vládě oznámili: buď od příštího dne nastoupíte na kůrovcovou kalamitu či do firem, které nemají lidi viz opravy dálnic, nebo nedostanete z dotací ani korunu. A stát by neušetřil oněch 10 miliard z možných osmnácti, ale 60 - 80 miliard, které nejen do nezisku, ale zbytečným novým bolševickým Sorbonám, politrukům a politickým geografům vyplácíme.

A rázem bychom měli lesy čisté, ušetřilo by se na ty, kteří úpěnlivě prosí, abychom na ně udělali sbírky, protože jsou na konci sil a na těžce postižené děti nemají peníze.

Vykopali jsme zvrácený "polokomunismus" dveřmi, vrátil se nám ještě v horším stavu oknem. Ba co víc: s komunistickým švindlem jsme vykopali i to dobré, co tady bylo: od kvalitních norem na jídlo až po relativně dobré školství. Bez zvrácené inkluze! A opakuji otázku:

Vypomůže Člověk v tísni a Evropské hodnoty v průmyslu? Vypomohou tito flákači při kůrovcové kalamitě? Nebo si myslí, že jim až do konce života budou padat pečení holubi do huby? A vy, spoluobčané, to tak necháte? Nebo je při volbách roznesem na kopytech?

 

 Vysvětlení

Většina těch poctivých webů vznikala kolem roku 2000, (některé jako my byly u webzdarma pod jiným názvem),  ty klonové podvodné se vyrojily kolem roku 2015 a jsou navzájem propojené s ČTK  a Českou televizí za dotace z Bruselu, české vlády a Sorosovy nadace Open Society Fund Praha.