Tuto demonstraci podporuje generální ředitel České televize Dvořák. Stejně tak i neúspěšný kandidát na prezidenta Marek Hilšer, herečky Aňa a Ester Geislerovy, zpěvák Richard Müller, herec Vojtěch Dyk nebo režisér Jan Svěrák. I Bohuslav Sobotka se míhá v davu.

 

Že jste ty jména už někde slyšeli? Nejsou to ti, co je nikdo nechce, tak demostrují sami za sebe? Politické neziskovky, pseudodemokraté, Prague Pride, Bóža Sobotka, Kalousek. Všichni ti co se bojí vyhození od lizu...?

 

Ti Pražáci jsou praštění, ozývá se z venkova. Facebook je plný zloby na ty Pražáky.

Na Pražáky?

Zajímavé.

 

 A ještě jednou ti "prokletí" Pražáci

Možná bychom měli připomenout, že na polistopadový vývoj a vstup do Evropské unie (hlavně na podpis Lisabonské smlouvy) jsme naštvaní všichni, ale sedm miliónů protestujících se na Václavské náměstí nevejde.

Samozřejmě se však nejednalo o kritiku Evropské unie, ale šaškárnu, kdy generální ředitel České televize a politické neziskovky se bojí o ztrátu "lukrativního cecíku" a začít se živit poctivou prací. Ale ručičky nebojte se, vy makat nebudete, konejší flákači své ručičky. No, uvidíme.

Každopádně předvolební šaškárna "strany" nezávislé České televize končí a v sobotu se dozvíme, kolik lidí si to skutečně myslí. Vážně voliči nebudou volit SPD a Babiše?