Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá!

Všechnu nahromaděnou špínu občan sečetl ČSSD u voleb a výkaly zaplavily svého původce: cenzura, pronásledování občanů, ztráta svobody, rozvrácené školství, rozvrácené Ministerstvo práce a sociálních věcí, šílená důchodová reforma o stejných bolševických žaludcích a dluhy, dluhy dluhy. Chlapi mají makat, ženy za stejné peníze a důchody si budou leštit nehtíky v kancelářích a chodit ke kadeřnicím.

 

Cenzura v České televizi: převahu v RRTV má ČSSD

Současnou radu vede Ivan Krejčí člen ČSSD. Ze třinácti členů má ČSSD čtyři. Připočteme li STAN, Starosty, KDU-ČSL, je jasné, jak odpovědi na stížnosti a nerespektování kodexu včetně jednostranného výběru hostů vypadá. Moravec si pod záštitou ČSSD může dělat, co chce včetně Rosího, Newsroomu a...

Každou stížnost RRTV v čele s vlivnými z ČSSD odpálí!

 

Hamáčkovo ministerstvo vnitra - viz úvodní foto

Opětné zavední bolševického zákona “předsudečná nenávist”: uvádí se to v článku na serveru Česká Justice. Definice jednotlivých bodů je natolik neurčitá a vágní, že v případě potřeby umožňuje zneužití a “napasování” jakéhokoliv svobodného projevu, který není konformní s oficiálně prosazovanými názory, na “předsudečnou nenávist”. A svoboda odchází jak za protektorátu do pryč!

Za všechny prapodivná zpráva:

U Okamury a dalších členů hnutí bylo možné zaznamenat i protiromské projevy, dodává vnitro. „Policisté v průběhu roku prověřovali a odložili trestní oznámení na poslance Okamuru, Radka Rozvorala a Miloslava Roznera,“ uvádí zpráva. Tak proč je o tom zpráva, když se nic nestalo? Protože komando na vnitru Hamáčka oponenty drží v šachu!

 

 

Dluhoslav Sobotka demonstruje proti dluhu

Král Dluhoslav první, aneb když šílený Sobotka, který dokázal udělat největší dluh v době Špidliády "Zdroje jsou". Rozhazování peněz a daňový poplatník pláče. Nakonec demonstruje proti úrodě, kterou sám špatně zasel. Komedie ČSSD nebere konců.

 

Nerudová - Maláčová: genderová důchodová zvrácenost

Totální rozvrat na MPSV po genderovém šílenství komanda Marksová, Maláčová a pseudodůchodové reformě gender frašky další divné dámy Danuše Nerudové. Programy, co spolu nekomunikují, utracené desítky miliard, aniž někdo ví za co, neumětelství a naprosté nepochopení co vlastně programy mají dělat, místo počítačů pracují "lidské zdroje" a prošustrování možná sta miliard. A trest žádný, příchodem Maláčové za přispění Hamáčka odchází trestní oznámení do ztracena. A Marksová dostává další funkci. Za odměnu rozvráceného MPSV. Šílené.

 

Školství

inkluzi snad vymyslel pedofilní štáb pod vedením Valachové. Neuvěřitelný psychický teror, nadané děti, hlavně kluci se neučí, protože se čeká na zaostalé, přitom ve stejné třídě zaostalý žák dostane jeden jednoduchý příklad při kterém výsledek poradí asistentka s výslednicí 1, zatímco nadaní kluci dostanou deset těžkých a když jeden nevypočítají, dostanou známku 2. Nakonec ten zaostalý má lepší známky, než nadaný. Povinné snižování známek klukům až o dva stupně (už o tom je konečně vydána i zpráva), aby se na střední a vysoké školy dostala převážně děvčata a nadaní kluci musí být v menšině. Za tento teror na dětech (většinou klucích, byť inkluzí trpí i nadaná děvčata) by měl být trest jako za pedofilní útok na děti!

(Mstí se Valachová za to, že má dvě "možná nenadané" holky?)

Šílená?

A Valachová si to užívá!

 

Politické neziskové organizace, které si na Ministerstvu vnitra podávají dveře. Výkvět podvodníků, co mají dělat kouřovou clonu, udávat, práskat a které platí z grantů MPSV a MV. Za protislužbičku politickou.

Ne, nemá cenu popisovat další hrůzy pod zvrácenou partou ČSSD, která dvacet let vše sváděla na Václava Klause staršího a protože od příchodu Zemana měla média pod svojí kontrolou a cenzurou, docela se jim to dařilo. 

Na pláč už občanům nezbyla síla

Až dnes jim to konečně lidé spočítali a ČSSD se dostala na úplné dno, kam za všechny zločiny patří.

Technická: nejde o to, aby ženy v důchodu neměly na byt a jídlo. Úroveň důchodů vůči platům je CELKOVĚ špatná. Ale aby muž, co pracuje v dolech, ve výhni na střechách či silnicích v létě či v mrazu opravoval vodu ve výkopech a následným zničením zdraví měl stejný důchod, jako žena, která si leští nehtíky kolem Marksové a Maláčové a znuděně kouká z okna na špatné počasí je zločin! A pani učitelky se většinou snaží neubližovat dětem děsivým systémem inkluze, ale občas to nedokáží. Nebo nadané naučí o 50% méně, ale školství je dvojnásobně drahé!