A to se nepodařilo ani Orbánovi! Komedie České televize jede na nekonečno: ještě v 17:44 v přímém přenosu jakési "divné politologické" pod názvem Ondřej Císař z Politologického ústavu tvrdí, že sponzoring je face news, neboli lež, zatímco Vůdce na Letné předčítá, kdo Milion chvilek sponzoroval a kolik vybrali peněz. Prý miliony...

 

Vážně redaktorovi v Čt nevadí, že onen magor si utrhl kšandy a ostudu v přímém přenosu, když Mináře osočil, že jeho výroky jsou fake news? 

Další inteligent v Čt Klíma, samozřejmě politolog (na práci lidé nejsou, ale Česká televize jich má tisíce) tvrdí, že Gandhí také říkal, že každá revoluce začíná posmíváním a vtipkováním. Jaksi tento strejda nepochopil jemný rozdíl: zatímco Gandhí to říkal o vůdci, který se směje národu, zde se národ vysmívá šaškárně podistraniček, které udělaly divadlo, protože další volby (i evropské) pro ně byl mazec. Za pomoci dotovaných komediantů.

 

Velký myslitel Klíma

 

Vraťme se však k nadpisu:

svozy autobusů za vyprané peníze Baczů a Sindhů, kdy přímou reportáž zajišťuje Česká televize a Český rozhlas, zacvičování sektorů jak na spartakiádě, vy budete řvát na tento povel, vy budete řvát na tento pověl... Dokonce to přiznal Český rozhlas Radiožurnál v přímém přenosu. A další sponzorované autobusy najíždějí na Letnou, baťůžkáři se vrací z výletu na Pražský hrad, Morava zdraví Prahu, kam jste Pražáci zmizeli...

 Další to vzali jako happening a v dýmu rauše hašišo-marjánkovém vyprovází Babiše svými tanečky.

Tanečky na Letné

 

A otázka: kolik lidí by dorazilo, kdyby si návštěvu Prahy platili sami? Záběry ze svozů vesnic je jak výjezd JZD při návštěvě divadla. Za bolševika.

 

Divadlo končí a nyní vážně. Herci jako vůdci v čele s Hrušínským řvou, že Babiš bere dotace. A už skromně mlčí, že kasičku kradou z domova důchodců a platí tím štětky v Karlových Varech (Bartoška), neschopný Hrušínský druhořadé herce v divadle Jezerka a můžeme pokračovat. Zajímavé je, že stamiliardové dotace na solární energii a zločin století této trapné společnosti nevadí, ani že lidé platí násobně dražší elektřinu, ale Babišovy dotace ano. A pak se diví, že slušní lidé myslící o nich říkají, to co říkají a do očí se jim  smějí. Nebo, což je horší, jimi pohrdají.

Prostě vesnice zaneřádila Prahu a Letnou a co my s tím? Hlavně, když jsme dokázali, že šaškárna na Letné není spontánní protest, ale zájezd JZD,  že Česká televize lže víc než Rudé Právo a dělá si z lidí dobrý den. A my s klidem můžeme říct: mainstream je mediální hnůj. Nic víc. Důkazů je víc, než by si Čt přála.

 

Marketing "Milion chvilek": kdo platí megapodvod v zájmu Bruselu, kdo platí vymývání mozků na školách?