Primátor Hřib půjde kvůli svému domu v Kyjích k soudu, zjistily Parlamentní listy. Ale nikde není ani zmínka, že by Pirát dreda Bartoš a jejich Bonzákjugend, vlastně Piráti žádali jeho odstoupení. Přece už podezření zakládá precedent u politika a ten musí okamžitě skončit. (Tak to oni tvrdí, ti poseudodemokraté Evropských hodnot)

 

Nebo si Piráti "kakají" do vlastní kapsy?

Bývalý majitel objektu, který Hřibovi před čtyřmi lety dům prodal, takřka sedmdesátiletý Václav A., na něj podal žalobu pro údajné porušení kupní smlouvy. Podle jeho názoru totiž Hřib nesplnil podmínku, ke které se v dokumentu zavázal, a sice že mu s odprodejem četného nářadí a materiálu za půl milionu korun, jehož zbytky se na pozemku nacházejí dodnes, pomůže prostřednictvím podání nabídek na inzertních serverech. Dům situovaný přímo na břehu kyjského rybníka o podlahové výměře 86 metrů čtverečních s pozemkem (zahradou) o rozloze 331 metrů, za který mu Hřib v roce 2015 zaplatil 4,2 milionu korun, chce u soudu vydobýt nazpátek. 

 Normálně by se nad tím dalo mávnout rukou, kdyby Piráti jako bonzáci nevedli stejnou kampaň s práskáním do Bruselu proti Babišovi o pár skutečně investovaných milionů, zatímco miliardy utíkají do pryč.

 

Pirátská kultura vtrhla do Prahy: zasedání zastupitelstva MHMP

Skutečně je česká vlastnost práskat tu nacistům, tu bolševikům, tu europeistům do Bruselu? Hnus! Bonzákjugend zase jede, ale stejné měřítko na sebe nemá!

Dům uprostřed soudního sporu i s pozemkem leží ladem a není vyklizený ani po čtyřech letech od prodeje. Pikantní navíc je, že v něm po určitou dobu měli přechodně pobývat i bezdomovci. 

Primátora Zdeňka Hřiba jsme kontaktovali se žádostí o vyjádření ve středu 10. července, dále v následujících dnech jsme žádost urgovali. Odpověď jsme dosud neobdrželi, napsaly Parlamentní listy.

 

 Takže co má být politickou kulturou ANO a SPD, neplatí na Bonzákjugend, teda Piráty?