Aktuálně.cz přiznala, že jí stačí napráskat lživě kohokoliv, a ten je zničen stejně jako za doby Čepičky, kdy udavači a práskači měli volnou ruku a nikdo se s důkazy nezdržoval. Je 28.října a nastal čas zveřejnit důkazy práce novodobých STBáků v roce 2019. (2017)

 

Je čas připomínat zločiny,  které bez důkazů údajně vysílají tajné služby a ministr vnitra Hamáček. Alespoň to tvrdí údajný tajemný vysoce postavený zdroj z ministerstva vnitra.  Je Koudelka podvodník, který pracuje v zájmu CIA? Nebo Hamáček? A co je ještě horší: aniž by si redaktoři Aktuálně.cz ověřili fakta: drze někoho dají na index a zločinně ho bez důkazu napadnou. Vážně si v našem státě opět může parta rádoby redaktorů beztrestně psát o druhých, že jsou zločinci?

 

Havlová vysoudila na novinářích miliony. Za nepravdivý článek

       20.08.2019 14:10

Pražský městský soud přiřkl bývalé první dámě 4 miliony korun. A co Aktuálně.cz?

 

 

A za druhé důkaz nad důkazy:

Hana Malá z odboru PR: „Ministerstvo vnitra neposuzuje konkrétní weby, ale konkrétní informace. Žádné seznamy tedy resort vnitra nevytváří,“

 

Zde máte jednoznačný důkaz, jak se manipulovaly prezidentské volby, aniž by ministerstvo vnitra zakročilo. Aniž by Koudelka a BIS zasáhl. Funguje Aktuálně.cz jako zločinná spojka, které stačí ukázat prstem a dotyčný je odkráglován.

To vážně není totalita horší než za bolševika?

Mohlo Rudé Právo někoho zaříznout bez důkazů? 

 

Horáček ruší reklamu na proruských webech. Drahoš má seznam zakázaných stránek...

Tuto špínu hodila do placu dvojice pseudoredaktorů z Aktuálně.cz

Mohu odpřisáhnout, že mě ministerstvo vnitra nekontaktovalo, mohu odpřisáhnout, že nejsem ani placen, ani napojen na kohokoliv z Ruska, a přesto si tato špína z Aktuálně.cz dovolila před dvěma léty napsat tuto dehonestační, dezinformační pomluvu! Petr Pokorný

 

Jan Wirnitzer, Šárka Mrázová
29. 12. 2017 12:32
Dezinformační weby sice často vystupují proti soupeřům Miloše Zemana, někteří prezidentovi protikandidáti na nich ale inzerovali či inzerují. Například Michal Horáček nebo Mirek Topolánek.
 

Praha - Prezidentskému kandidátovi Michalu Horáčkovi unikla reklama nejméně na dva dezinformační weby. Bannery s Horáčkem, který se snaží probít do druhého kola prezidentských voleb, zobrazovaly například proruské portály AC24 a Skrytá pravda.

Zajímavé je to proto, že Horáček patří k prozápadním kandidátům, jenže inzerce na podobných webech podporuje platformy, které Západ očerňují i smyšlenými či zveličenými texty. Horáček svou reklamu nezadal cíleně, ale v takzvané aukci, kde se automaticky párují reklamní prostory nabídnuté do systému s nabídkou inzerentů. Tento systém v Česku funguje přes pět let.

Horáčkův tým po dotazu Aktuálně.cz zareagoval rychle a požádal partnerskou agenturu o rozšíření seznamu blokovaných webů. To aukční systém umožňuje.

"Dosud jsme používali základní 'blacklist' zprostředkovatelské agentury, web Skrytá pravda na něm ale nebyl. Byla to chyba, kterou jsme obratem odstranili. Agentura blacklist aktualizovala, doplnila snad už všechny dezinformační weby, jsou tam stovky domén," řekl Aktuálně.cz Horáčkův mluvčí Jiří Táborský.

Při rozšiřování výčtu, kde už napříště nebude inzerovat, se Horáčkův tým mohl opřít i o závěry českého ministerstva vnitra. (Ale viz výše to je lež a dezinformace redaktorů Aktuálně.cz!)

 

Česko už ruské vlivové operace zasáhly, uvádí (prý) BIS (Ta však STBácký seznam popírá!)

Západní země včetně Česka dezinformace považují za hrozbu. Ministerstvo vnitra kvůli tomu sleduje čtyři desítky webů a zřídilo centrum, které má nepravdivé zprávy vyvracet. Kontrarozvědka BIS rok od roku hovoří o rostoucí aktivitě Rusů. Česká republika podle ní v roce 2016 byla zasažena "vlivovými operacemi či aktivními opatřeními" ruské hybridní kampaně proti jiným státům.

Nejvýraznější soupeř prezidenta Miloše Zemana, vědec Jiří Drahoš, začátkem prosince zveřejnil vlastní seznam webů, které pokládá za dezinformační. Kromě zmíněného AC24 jsou na něm například Parlamentní listy, Aeronet, První zprávy či česká verze oficiálního ruského webu Sputnik. Drahošův seznam se z nemalé části kryje se seznamem, který má vnitro.

Drahošův tým kupuje internetovou reklamu přímo i prostřednictvím aukcí. "Weby, které jsou dle zpráv státních institucí a veřejnoprávních médií považované za dezinformační, máme takzvaně vyloučené, seznam máme na stránkách. Na těchto webech by se reklamní bannery Jiřího Drahoše zobrazovat neměly," sdělila Aktuálně.cz mluvčí Kateřina Procházková.


 
 
 
Dovětek:
zasílám žádost na MV a pokud toto není pravda (byť to už jednou veřejně pan Koudelka v Čt vyvrátil,) budeme požadovat omluvu a další kroky zveřejníme!
ministerstvo vnitra na dotaz České justice odmítlo, že by nějaký web označilo za dezinformační: „Ministerstvo vnitra neposuzuje konkrétní weby, ale konkrétní informace. Žádné seznamy tedy Ministerstvo vnitra nevytváří,“ uvedl Jiří Korbel z odboru tisku a PR ministerstva vnitra na dotaz, zda vnitro vytváří nějaké seznamy dezinformačních médií a zda jsou na něm zařazeny Parlamentní listy. Rovněž na dodatečnou otázku, zda vnitro označilo konkrétně Parlamentní listy za dezinformační web, to Jiří Korbel vyloučil: „Platí má předešla odpověď,“ reagoval pouze.
 
 Tak které weby jsou skutečně dezinformační?