Za předpokladu, že mainstreamová média nelžou, by mělo následovat kárné řízení ze soudcem, za předpokladu, že Okamura nelže, by Čižinský měl dostat klepeta.

Stahuje se nad Českou republikou smyčka temnoty? Nakopej ředitelku školy do zadku, máme přece svobodu projevu, hlásá rozsudek Nejvyššího soudu a ve třídě přes zákaz ředitelky můžeš mít na hlavě i lejno. Ředitelka to nesmí zakázat. Je náboženská svoboda a máš li to ve znaku...  A Čižinský s manželkou dostávají obrovské dotace na neviditelné migranty, kteří zde nejsou!

 

Zde předkládáme důkazy absurdity

První je šokující rozsudek NS vůči Somálce Ayan Jamaal Ahmednuurové, která si prý může na hlavě nosit co chce, protože je dívka, zatímco chlapcům se kšiltovky zakazují (prý) oprávněně.

Právo - české i mezinárodní - zaručuje svobodu náboženského přesvědčení!

Druhým je zpráva Okamury o dotacích na neviditelné uprchlíky, které zpochybňuje nejvyšší autorita: Rychetský.

 

 Ayan Jamaal Ahmednuurová tvrdila, že školu opustila poté, co ji ředitelka při zahájení školního roku v září 2013 vyzvala, aby si sundala hidžáb i na teoretickou výuku. Prý má právo nosit na hlavě, co chce, neb je svoboda náboženského vyznání. NS se ale postavil na stranu Somálky  Senát v čele s Robertem Waltrem upozornil, že požadavek na odložení šátku opíraný o školní řád nemohl obstát. „Cílem tohoto opatření bylo dodržování společenských norem v prostorách školy a bylo vyvoláno nevhodným oblékáním především chlapců, kteří nosili ve škole a při výuce kšiltovky a kapuce. Normy společenského chování včetně odívání však žalobkyně užitím muslimského šátku neporušila, neboť zahalení vlasů dívek obecně nevzbuzuje pohoršení, je u žen běžné nejen při pobytu venku, ale i uvnitř budov,“ konstatovali soudci.

Člověk by řekl, že svobodou se rozumí: neexistuje jiné právo ženy a jiné muže, neb jsme všichni rovní. Zde soudce Robert Waltr genderově rozlišuje muže a ženu a přímo podporuje genderový kult osobnosti. Navíc muslimský, provokační. A za druhé: že zákaz pokrývek hlavy ve třídě budou dodržovat všichni, až na Somálku Ayan Jamaal.

Kněz - Ischia - víra nápoje

 

OPU již 28 let pomáhá uprchlíkům a cizincům v České republice.

Mezi hlavní činnosti organizace patří poskytování bezplatného právního a sociálního poradenství žadatelům o mezinárodní ochranu a další cizincům v České republice, pořádání vzdělávacích programů pro laickou i odbornou veřejnost a další aktivity zaměřené na podporu integrace cizinců.

Jedním z cílů OPU je boj proti xenofobii a rasové a národnostní nesnášenlivosti.

Pomáhají těm, co k nám nejdou. (foto z Čižinského neziskovky)

Tomio Okamura

Zkráceně:  rodina poslance KDU-ČSL, zastupitele pražského magistrátního vládnoucího koaličního hnutí Praha Sobě a spolupracovníka spolku Milion chvilek pro demokracii Jana Čižinského je provázaná z politickými neziskovkami, které inkasují z veřejných peněz miliony na podporu migrace. Propojení je přes jeho bratra Pavla Čižinského, který je zároveň starostou Prahy 1. Podle dokumentů, které jsou veřejné, neziskovky podporující imigranty různým způsobem spojené či spolupracující s nynějším starostou Prahy 1 Pavlem Čižinským dostávaly či dostávají dotace ve výši desítek milionů korun. Čižinský je též členem Výboru pro práva cizinců Rady vlády pro lidská práva, který působí jako poradní a podpůrný orgán ve věci práv migrantů žijících v České republice. Tak už je jasné, proč KDU-ČSL podporuje nelegální migraci! Sluníčkáři jsou pěkně přisátí na veřejné penězovody!

Neziskovka Multikulturní centrum Praha, v níž je Čižinský členem správní rady, si mezi lety 2001 až 2014 podle údajů z databáze Centrální evidence dotací z rozpočtu CEDR III přišla na více než 41 milionů korun!

Poradna pro občanství, občanská a lidská práva, pro níž Čižinský přímo pracoval, dostala v letech 2003 až 2018 z rozpočtu 55,15 milionu korun!

Organizace pro pomoc uprchlíkům, v níž působí Zuzana Čižinská - Wienerová (manželka Pavla Čižinského), dostala mezi lety 2003 – 2014 dokonce 145,6 milionů korun! Na stránkách OPU je Pavel Čižinský například zmiňován v souvislosti s Migračním manifestem z roku 2015.

Čižinský je jako právník pomáhající uprchlíkům zmíněn na stránkách neziskovky InBáze. Ta mezi lety 2005 až 2018 dostala 67,84 milionu korun.

 

Halík sepsul populisty i strašení uprchlíky.

Dneska to, co se přehání, je strach z uprchlíků. U nás žádní nejsou, žádní k nám nechtějí. (Podzim 2018)

Pavel Rychetský

Nejprve je třeba jej vyvolat a pak se lze na vlně strachu vézt. Paradoxní je, že u nás to byl strach z islámu a uprchlíků, přestože tu žádní nejsou a oni k nám ani nechtějí. Mnohé strany s tím strachem ale nedokázaly pracovat v tom smyslu, že by lidi tohoto strachu zbavili. V naší zemi je částí politické a mediální sféry za nepřítele a viníka odpovědného za osobní neúspěchy označována dokonce i Evropská unie. Strach, bezradnost a pocit bezmocné opuštěnosti vytvořily optimální podmínky pro nové spasitele, kteří s nimi velmi dovedně pracují. Tak Francie má svou Marine Le Pen, my máme svého Okamuru a Slováci fašistu Kotlebu. Jejich populistický koktejl je namíchaný z odporu proti tradičním a ustáleným politickým „bratrstvům kočičí pracky“.

(Z projevu 30 let svobody - 2019))

 

Takže z výše shrnuto: neziskové organizace dostávají sta miliony a celkově miliardy na uprchlíky, kteří zde nebyli a nejsou. Potvrzuje to i nejvyšší persona spravedlnosti - Rychetský. A nejvyšší soud rozhodl, že ve škole můžete na hlavě nosit lejno, láhev, hidžáb, či třeba kastrol, nakopat učitele do zadku a poslouchat rep, neb je svoboda a svoboda vyznání. A ředitelka nic nesmí zakázat, i když je to pro všechny stejné bez rozdílu pohlaví a náboženství. Vlastně smí, pouze chlapcům!

Je na vás, milí čtenáři, abyste rozsoudili, kdo je dezinformátor, česky lhář a podvodník, nebo dokonce zločinec proti českému národu.