Tak nám ten rok 2020 hezky začíná. Soros, persona non grata pro Izrael, Maďarsko a dnes už skoro pro USA v listopadu pro britský deník The Guardian oznámil, že se Čaputová nechala Sorosem zkorumpovat a on ovlivnil volby na Slovensku. A faktický majitel Čt Václav Moravec v České televizi ji dává za příklad správné demokracie! Neuvěřitelné! (Opakování 5.2.2020)

 

 

 

Ale začněme popořádku: Novoroční projev Čaputové

Mnozí odvedli v minulém roce spoustu dobré práce, zachovali se statečně a jiní až hrdinsky. Nedejme se otrávit lží a nenávistí. Máme skvělé lidi. Právě lidé jsou největším potenciálem naší země,“ vyzvala Čaputová.

 

Jakoby se tato dáma všem vysmívala a měla velice krátkou paměť. Je čas jí to připomenout.

 "Čemu a komu věřit? Jakou cenu má pravda a čím se za ni platí?" ptá se sugestivně Moravec. A Soros řekl, čím a kdo platí!

 

11/07/2019

BRATISLAVA – Prezidentka Zuzana Čaputová sa dnes na návšteve v Maďarsku ohradila proti rečiam maďarských médií o tom, že je agentkou Georgea Sorosa. Práve osobu amerického filantropa maďarského pôvodu premiér Viktor Orbán obviňuje z migrácie a zasahovania do vnútropolitickej situácie. Provládne médiá ju totiž označili za Sorosovu agentku. Práve osoba amerického filantropa maďarského pôvodu Georgea Sorosa je v Maďarsku veľmi kontroverzná. Z migračnej krízy či zasahovania do vnútorných záležitostí ho obviňuje maďarský premiér Orbán.

A za čtyři měsíce ji Soroš podrazí a přizná, že je lhářka!

 

Washington 

 Americký miliardář už několik desetiletí investuje obří sumy do své nadační sítě Open Society Foundations (OSF), která rozvrací režimy a za dolary dosazuje loajální zkorumpované politiky do čela.

Podle agentury DPA Soros do loňského roku vložil do svých nadací více než 30 miliard dolarů (okolo 700 miliard Kč).

 

 Zde kus originálu

Chtěl zastavit i Brexit, což se mu nakonec nepodařilo a v témže článku mluvil o korupci, co dle něj není korupce Čaputové - peníze ze zahraničí na volby, aby Čaputová rozvrátila V4.

George Soros: ‘Brexit hurts both sides – my money was used to educate the British public’

A former civil society activist, Čaputová has received Soros foundation grants in the past, and strikes a very different tone. “Thanks to the money from this organisation, a lot of good and valuable work has been done in Slovakia,” she told me in April, shortly after winning the vote.

Překlad: Čaputová, bývalá aktivistka občanské společnosti, v minulosti obdržela granty nadace Soros (OSF) a zasahuje velmi odlišným způsobem. "Díky penězům od této organizace se na Slovensku odvedlo hodně dobré a hodnotné práce, řekla mi (Čaputová) v dubnu krátce po vítězství v hlasování," prohlásil Soros.

 

 Takže: pokud se dávají korupční peníze ze zahraničí "správné" straně, korupce to není, pokud té "nesprávné", korupce to je. Jak to vysvětluje komunista Rychetský, dnes předseda Ústavního soudu?

Jak váží váhy paní Justice?

 

 Předešlé

Bratři Slováci, nevadí vám, že vám podvodnice Čaputová Sorosem počůrala paty?

 

Vážení čtenáři, vážně se vám nechce z té křivárny (demokratické) zvracet? I vy, bratři Slováci?

 (Dodatečně: také si pokládáte otázku, proč to ta skvělá masmédia s miliardovým rozpočtem a celými štáby nedohledají...?)