Tak se například dočtete, že speciální orgán.org  ústavní zjistil, že Okamurovci jsou šmejdi, protože propagují tradiční rodinu, ale na příbuzné kašlou. Fakt, nekecáme. Tento (ne)dezinformační (ne)prolhaný.org to skutečně vyčmuchal.

 

Pak se dozvíme, že tento psí ústav zjistil, že voliči ANO jsou z diskontu a jedou na slevové kupony. A prý se to projevuje tak, že ANO volí voliči s maturitou i bez maturity, lidé bohatí a chudí. Prý jezdí s cestovkami tam, co jezdí turisté. Úžasný objev. Prý se vyzkoumalo, že voliči ANO sledují Primu, Novu, Barrandov a Českou televizi. Fakt, nekecáme, to zjistil tento ústav. Tento ústav má speciální výzkumný výzkum. Dále vyzkoumali, fakt, to vyzkoumali, že voliči ANO se snaží šetřit. Úžasný objev. Prý nemají žádné přátele v cizině. Prostě jsou takoví divní...

To ti šmejdi Okamurovci nejenže se nestarají o příbuzné, ale dokonce by trestali zlobivé děti. Ta hrůza. A zatímco všichni pracují (asi) pro radost z práce, pro Okamurovce jsou víc peníze, než práce. Ta hrůza, děsí se ústav.org..

Ti Okamurovci jsou vůbec zaostalí. Používají tlačítkové telefony, jsou staří, vesničani a tím jaksi blbí, převážně muži, a převážně nepracují hlavou. A u hnutí Okamury je základem pivo a česká kuchyně.

 

ODS voliči jsou inteligentní, bohatí, svéprávní, mají vlastní domy a nebojí se propouštění.

To takové Piráty nezajímá plat. Záhada, prý jsou bohatí. Ale pracovali by i zadarmo, neb je zajímá víc láska k práci, než peníze... Jo a čtou Aktuálně.cz a nedívají se na Novu.

 

To napsal Vojtěch Berger pro Ústav nezávislé žurnalistiky Od nás je pouze ironický nádech, ale vše tam je.  

 

Tak to vše se dočtete z excelentního výzkumu expertů, kteří jsou nezávislí, tudíž špičkově inteligentně skvělí. A Piráti čtou Aktuálně.cz ale fakt to není reklama pro Aktuálně.cz, to prý pouze vyzkoumali. A ten ústav vede údajně velice uznávaný Robert Břešťan a je podporován Nadačním fondem protikorupčního Janečka, OKsystemem.a.s, a právníkem Alešem Rozehnalem. A spolupracuje s "Nadace Open Society Fund" neboli hádejte...  No s nadací Sorose, dále se Sinopsis, který dále spolupracuje s "Člověk v tísni" a s "Nadační fond nezávislé žurnalistiky", který vede nám známý Josef Šlerka a ten zase spolupracuje s Nadačním fondem Janečka a ten zase se Sorosem a jeho Open Society Fond.

Tak tento ústav a jeho (ne)prolhaní a (ne)dezinformační přátelé v jednom šiku dělají výzkumy a průzkumy, která jsou základem pro Českou televizi a Václava Moravce či Newsroom 24. Znáte tu nekonečnou písničku "Pes jitrničku sežral"? Tak takto nekonečně pracuje tento řetězec, který vydává tyto "zaručeně excelentní" výplody.

 

Předešlé

Kam zmizel "HonícíPes.org" z ústavu? Dělá si z nás, 50+, Česká televize a Newsroom 24 legraci za naše peníze?

 

P.S. Pokud nesouhlasíme s rozpočtem Babiše a ANO, je to pro přesně definované odborné důvody. Ale urážet voliče ANO a Okamury že jsou to tupci prolhaní, zatímco ODS a Piráti jsou duševně výše je trochu silné kafe.  A tito nám káží o morálce a čistotě slova.