Veřejnoprávní Česká televize 16:40 hod: vláda dělá všechno špatně, všechno pozdě, my to jako senátoři víme a špína tekla z obrazovky proudem do obýváků. Vážně se tihle lidé nezastaví před ničím, nemají hranice zvrácenosti?

 

Tak Babiš pracuje, ale škodí. Má prý sedět na zadku a řešit mají vše odborníci. A vlastně celá vláda. A hned vzápětí teče další senátorské Vystrčilovo lejno: největší a hlavně uznávaný odborník všemi kapacitami Prof. MUDr Roman Prymula, CSc., Ph.D. jako šéf krizového štábu tam nemá co dělat, protože to má vést politik.

Senátoři vědí, jak to údajně zvládnout, ač lékaři celého světa si lámou hlavu, ač imunobiologové celého světa si lámou hlavu. Prostě senátor Vystrčil ví, že jsou směrnice a ty směrnice se mají dodržovat, i kdyby pochcípalo půl národa. Přece už dávno věděl voják Švejk, co jsou směrnice.

Vážně není trestné, když tito opovrženíhodní politici vystupují ve veřejnoprávní České televizi? "Von" ten senátor Vystrčil" už dávno věděl, jak na to ještě než přišel koronavirus. Přitom celý svět je v šoku a hledá se řešení, každý zkouší jiné, návod není. Jak politici, tak lékaři.

 

Myslete si co chcete, ale já už pro tyhle lotry nemám pochopení a pevně věřím, že celý národ bude bedlivě sledovat a posuzovat kdo vytváří paniku, sabotuje vše a kdo skutečně "maká". Osobně mám k Babišovi tisíc a jednu výhradu odklonem od volného obchodu a trhu, ale nemám ani jednu výtku k této vládě, která jede na doraz a je velice těžké se udržet a sprostě, velice sprostě neříkat této sedlině, co si o nich (a jak vidno nejen já) o nich myslím!

 

Nikdy by mě po roce 1989 nenapadlo, že senát obsadí takový hnůj! Včetně opozice!